Promovirana kampanja “Uživaj u Srpskoj”

Kampanja je fokusirana na promociju RS kao sigurne turističke destinacije

43

U povodu obilježavanja Svjetskog dana turizma, Ministarstvo trgovine i turizma RS promoviralo je kampanju “Uživaj u Srpskoj”, koju provodi u saradnji sa Udruženjem poslodavaca turizma i ugostiteljstva “Horeka RS”.

Kampanja je fokusirana na promociju RS kao sigurne turističke destinacije, na kojoj turistički radnici i ugostitelji poštuju propisane mjere i preporuke nadležnih institucija i na kojoj turisti mogu da se opuste i uživaju u svom odmoru ili poslovnom putovanju.

Entitetska ministrica trgovine i turizma Suzana Gašić rekla je na promociji da je turizam, zajedno sa ugostiteljstvom, oblast koja je najviše pogođena epidemijom korona virusa i da je potrebno posvetiti dodatnu pažnju njenom oporavku i stabilizaciji. Ona je navela da je kampanja “Uživaj u Srpskoj” nastavak prethodne kampanje “Doživi Srpsku” i da je njen cilj da promovira domaće turističke potencijale i podigne svijest građana o značaju domaćeg turizma, kao i to da svako pojedinačno može doprinijet oporavku ove oblasti, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here