UniCredit banka predstavila novu m-ba aplikaciju

Aplikacija omogućava jednostavnu prijavu, upravljanje budžetom, jednostavnije plaćanje i veću dostupnost informacija

287

UniCredit banka predstavila je bh. tržištu novu verziju m-ba aplikacije (mobilno bankarstvo) u modernom dizajnu, sa većim brojem funkcionalnosti, kao i pogodnosti koje očekuju korisnike usluga Banke u narednom periodu.

Aplikacija omogućava jednostavnu prijavu (skeniranje otiska prsta ili lica – Face ID  samo za iOS), upravljanje budžetom (vizuelni prikaz isplata i uplata te smještanje transakcija u kategorije), jednostavnije plaćanje (potvrda plaćanja putem biometrijskih podataka te mogućnost korištenja QR koda za plaćanje) i veću dostupnost informacija (informacije o svim računima, sa uključenim prekoračenjem, kreditima, oročenjima i karticama).

Aplikacija je objavljena korisnicima usluga Banke na Google Play/App store trgovinama.

Korisnicima koji na svom mobilnom telefonu imaju postavljeno automatsko ažuriranje aplikacija na Google Play/App store trgovini, postojeća aplikacija bit će ažurirana automatski na novu verziju. U suprotnom, novu verziju m-ba aplikacije moći će ažurirati putem službenih trgovina Google Play/App store.

“UniCredit je, povodom puštanja u produkciju nove, redizajnirane mobilne aplikacije, odlučila obradovati sve postojeće i nove korisnike Internet i Mobilnog bankarstva i osloboditi ih plaćanja naknade za transakcije u KM putem e-ba i m-ba aplikacije. Pogodnost se odnosi na sva plaćanja koja korisnici izvrše unutar Banke, kao i prema drugim bankama, do 12. jula 2020. godine.

Za naše korisnike starije od 65 godina ova akcija traje do 31. oktobra 2020. godine“,  izjavio je Leo Bevanda, direktor razvoja i upravljanja kanalima distribucije.

“Uvažavajući povjerenje koje nam naši klijenti ukazuju koristeći mobilno bankarstvo, a u nastojanju da aplikaciju učinimo još korisnijom za upravljanje finansijama našim klijentima, te jednostavnijom, modernijom i pristupačnijom za korištenje, zadovoljstvo nam je predstaviti tržištu novu, redizajniranoj verziji aplikacije UniCredita, koja ne zahtijeva dodatnu aktivaciju.

Nova verzija aplikacije će se instalirati ili ažurirati preko postojeće m-ba aplikacije na mobilnom telefonu, a prijavu u m-ba aplikaciju i dalje nastavljate sa Vašim postojećim PIN-om. Radujemo se povratnim informacijama od naših klijenata – molim Vas  ocijenite aplikaciju na Google Play ili Apple App store-u. Ne sumnjamo da će Vam se dopasti“, poručila je Jelena Vasiljević, šefica razvoja i upravljanja kanalima distribucije.

Korisnička uputa dostupna je na web stranici Banke, a video tutorial kako se prijaviti u m-ba aplikaciju i provjeriti stanje računa dostupan je na YouTube kanalu Banke.

Sve dodatne informacije dostupne su u bilo kojoj poslovnici UniCredit Bank ili putem besplatnog info telefona 080 081 051 i e-maila info@unicreditgroup.ba.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here