Naučite upravljati društvenim mrežama u Code Hubu Mostar

Posljednjih nekoliko godina digitalni se marketing istaknuo kao neizostavan dio savremenog poslovanja i, kao takav, izrazito je izazovan i kompleksan

39
Codehub

Imati vlastiti brand, a ne biti prisutan na društvenim mrežama, danas je gotovo nezamislivo. S druge strane, imati sve vještine potrebne za kvalitetno upravljanje društvenim mrežama različitih brandova često je sigurna karta za uspješnu poslovnu karijeru.

Set vještina

Posljednjih nekoliko godina digitalni se marketing istaknuo kao neizostavan dio savremenog poslovanja i, kao takav, izrazito je izazovan i kompleksan. Ipak, niz je jednostavnih i besplatnih alata koji potpunom amateru mogu olakšati ulazak u ovaj svijet pružajući mu na taj način set vještina kojima može započeti freelancing karijeru.
Upravo ovim alatima i njihovom pravilnom korištenju će biti posvećena obuka Social Media Fundamentals, prva u nizu besplatnih obuka koje INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt FREECO financiran sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država.
Na desetodnevnoj obuci kroz ukupno 20 radnih sati polaznici će imati priliku zakoračiti u svijet društvenih mreža, ali i razvoja web stranica i izrade loga uz pomoć online alata jednostavnih za korištenje čak i onima koji nemaju prethodnog programerskog iskustva.
Upoznat će se i s alatima pomoću kojih mogu pripremiti i dizajnirati vlastiti sadržaj za web stranice i društvene mreže, a dotaknut će se i neizostavne teme sponzoriranih objava. Od stručnjaka u ovim poljima moći će čuti i korisne savjete koji će im značajno olakšati početak karijere.

Ograničeni kapaciteti

Obuka ćee se održavati tri puta sedmično u popodnevnim satima u Code Hub-u Mostar, a početak je planiran za ponedjeljak, 14. 10. 2019. godine.
Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznika je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava u ponedjeljak, 7. 10. 2019. godine u 23:59 sati, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu kandidati biti naknadno obaviješteni. Za izvođenje praktičnih dijelova obuke polaznici će koristiti vlastite laptope. Svi zainteresirani se mogu obratiti na info@intera.ba u slučaju bilo kakvih pitanja.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here