Predstavljen koncept LANACO SaaS platformena Business day-u NetWork 9 konferencije

Na predavanju, predstavljena je LANACO SaaS platform koja omogućava kompanijama da dobiju pristup savremenim softverskim rješenjima namijenjenim različitim vertikalama biznisa

85
LANACO NetWork

Dragan Ninić, menadžer sektora za razvoj poslovanja kompanije LANACO je u prepunoj sali Red Dot Grand hotela Neum, predstavio LANACO autentični pristup kreiranja sopstvene digitalne poslovne platforme u SaaS modelu distribucije.

Savremena rješenja

Na predavanju, predstavljena je LANACO SaaS platform koja omogućava kompanijama da dobiju pristup savremenim softverskim rješenjima namijenjenim različitim vertikalama biznisa, a koji su ranije zahtijevali značajna IT ulaganja za instalaciju i korišćenje. Predstavljeni su LANACO proizvodi, kao što su EduIS, EcoOne, SoHo, Station24, Careoll i App Fusion koji su dio LANACO SaaS platforme.

Korištenjem LANACO SaaS platforme, omogućena je besprijekorna integracija sa drugim poslovnim sistemima, povećava se korporativna komunikacija i poboljšava poslovna agilnost,što je posebno važno za preduzeća koja pokrivaju različite industrije. Također, ovakav pristup obezbjeđuje kvalitetno izmještanje kritičnih IT kapaciteta i povećanje vremena u kome će preduzeća posvetiti svojoj core djelatnosti.

Dva predavanja

Na NetWork konferenciji, učesnici su imali priliku da posjete još dva predavanja LANACO kompanije. Predavanje na temu AppFusion – razvoj ESB rješenja na .NET Core platformi, koje se održalo danas u Sali Yellow Dot sa početkom u 10 časova i “Going SaaS, making choices” , koje se održalo u Sali Green Dot.

LANACO je i ove godine za učesnike izlaganja pripremio nagrade, te će najsrećniji posjetioci gore navedenih izlaganja biti u mogućnosti da osvoje Samsung Galaxy satove.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here