Pružajući ruci žene da sama oslika svoje platno inspirativnim bojama i teksturama, Avon lansira nove sjene za oči u u svojoj posebnoj mark liniji dekorativnih proizvoda. Mark. Epic Intense paleta sjena za oči sadrži 4 različite nijanse u prekrasnih osam kombinacija. Boje toliko žive i pigmentirane omogućavaju stvaranje različitih efekata: nanesene suhim kistom bit će idealne za dnevni make-up, a nanošenje mokrim kistom pojačat će intenzitet boje još više i omogućiti pravi dramatičan večernji look. Naravno, igru nastavlja i slaganje boja kroz četiri različite najanse u svakoj paleti.

Izrazito pigmentirane sjene dugotrajne su, ne nakupljaju se u naborima kapaka i ne razmazuju se. U poznatom crno-bijelom mark. pakovanju ovaj se put otvara invazija boja: pozvane ste uživati u kreiranju i tako same stvarati umjetnost na svom licu.

Mark. maskare sada dolaze u osvježenom modernom pakovanju, gdje će svaka maskara imati svoju boju i biti lako prepoznatljiva.

Vodotporna, za volumen, za gustoću obrva, s efektom lažnih trepavica, s plastičnom četkicom ili zaobljenom oblika badema… izbor maskare koja će baš vama odgovarati stvarno je širok, a posebno u Avonu! Odvažan volumen Avon mark. Big maskara oduševit će vas različitim efektima, a pakovanje u bojama svaki će vas put posebno oraspoložiti:

– volumen & definicija trepavica: efekt umnoženih trepavica s mark. Big&Multiplied maskarom uz Smart Slip tehnologiju koja sprečava ljepljenje trepavica, te 2 u 1 četkicu i češalj koja pruža volumen i savršeno razdvaja trepavice u jednom potezu.

– volumen & dužina: efekt umjetnih trepavica s mark. Big&False Lash maskarom uz ekskluzivnu četkicu s 1000 vlakana koja prekriva trepavice od korijena do vrha pružajući im volumen i dužinu.

– volumen & gustoća: intenzivan volumen trepavica uz mark. Big&Daring maskaru sa zaobljenom četkicom, uz koncentrisanu formulu s kolagenom za jačanje i gustoću.

 

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here