DCIM100MEDIADJI_0026.JPG

Maketa Belgrade Waterfront-a je od četvrtka, 16. marta, do subote, 18. marta, izložena u Kulturnom centru “Banski dvor” u Banja Luci. Posjetioci će imati priliku da vide master plan projekta i da saznaju više o konceptu životnog stila koji novi gradski centar donosi u sprsku prijestonicu.

“Zbog velikog interesovanja za Belgrade Waterfront među stanovništvom Republike Srpske, željeli smo da svim potencijalnim kupcima na ovom tržištu damo informacije iz prve ruke. U narednih par dana, oni će moći da direktno razgovaraju sa našim prodajnim savjetnicima i da dobiju odgovore na sva pitanja u vezi sa projektom”, izjavio je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfronta.

U toku je prodaja dvije stambene zgrade u okviru Belgrade Waterfronta, a obje nude jedinstveni životni stil na obali rijeke, kao i niz pogodnosti. Kupci iz Republike Srpske posebno su zainteresovani za BW Vista, 82 metra visoku stambenu zgradu, koja nudi moderne i elegantne stanove. Duž 23 sprata nalazi se 228 stanova različitih struktura, a prodavnice i restorani, uređeni vrtovi, kao i obdanište i dječije igralište, čine BW Vista idealnim mjestom za porodični život.

Na prostoru Belgrade Waterfront-a trenutno su aktivna četiri gradilišta – radovi na BW Residences su stigli do osamnaestog od ukupno 20 spratova, na BW Vista i The St. Regis Belgrade u toku je postavljanje šipova, a pripremni radovi obavljaju se za budući najveći tržni centar u regionu.

Belgrade Waterfront je integrisana, pažljivo projektovana zajednica koja uz stambeni deo obuhvata i poslovni prostor, hotele, obrazovne i zdravstvene ustanove, prostore za kulturna dešavanja i čitav niz sadržaja za slobodno vrijeme. Uz to, ova raznovrsna gradska oblast sadrži i brojne javne površine, uključujući 1,8 km dugačku Sava Promenadu i 23.000 kvadratnih metara parkovskog prostora. Belgrade Waterfront bit će dom za više od 14.000 ljudi, otvoriće 20.000 novih radnih mjesta i bit će snažan društveni i ekonomski katalizator razvoja grada.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here