Simon Furlan, dosadašnji direktor marketinga u Telekomu Slovenije, od 1. marta 2017. godine imenovan je na funkciju direktora banjalučke kompanije Blicnet. Sektorom marketinga Telekoma Slovenije Simon Furlan rukovodio je od januara 2013. i u njegovom mandatu je najveći slovenački telekom operater osnažio portfolio proizvoda i usluga, spojio brojne brendove u krovni brend, uspostavio odgovarajuću komunikacionu platformu i sproveo mnogobrojne marketinške projekte.

U isto vrijeme Igor Bohorč, dosadašnji direktor Blicneta, koji je na čelu ove kompanije od 2009. i koji je kreirao imidž i vrijednosti Blicneta i pozicionirao ga na tržištu BiH kao uspješnog i nezaobilaznog operatera koji građanima isporučuje sve komunikacione usluge, preuzeo je funkciju direktora Strategic Business Unit B2B u Telekom Slovenija grupi.

Blicnet iz godine u godinu bilježi odlične poslovne rezultate i značajan rast broja korisnika. Brojne su inicijative i aktivnosti koje je proteklih godina Igor Bohorč sproveo i time uticao na kvalitet telekomunikacionih servisa u cjelini – od širenja infrastrukture i dostupnosti usluga i servisa na novim područjima, uvođenja servisa digitalne televizije i HD kanala, plasiranja kombinovanih paketa usluga na tržište (DUO, TRIO paketi), uvođenja TViN platforme, kao i uvođenja usluge mobilne telefonije što je Blicnetu omogućilo i pružanje QUADRO paketa, do prenosivosti fiksnih telefonskih brojeva u BiH i ukidanja automatske govorne poruke na prenesenim brojevima.

Simon Furlan planira da u narednom periodu snažno razvija Blicnet kroz širenje poslovanja na novim teritorijama i novim segmentima, te kroz unapređivanje ponude usluga i odnosa s korisnicima.

Blicnet d.o.o. Banjaluka posluje u okviru Telekom Slovenije grupe, te će Igor Bohorč i Simon Furlan kroz novu organizaciju i dalje učestvovati u sprovođenju projekata u okviru Telekom Slovenije grupe.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here