Na 36. Sajmu građevinarstva u Beogradu “SEEBBE”, firma „Menadžer“ iz Lukavca jedini je privredni subjekt iz Tuzlanskog kantona koji se predstavio posjetiocima ovog sajma. Lukavački „Menadžer“ regionalni je lider u proizvodnji i ugradnji heksagonalnog i drugih žičanih pletiva koja se koriste za zaštitu i sanaciju kosina u saobraćaju, te ostalim građevinskim granama.

Na 36. Sajmu građevinarstva u Beogradu “SEEBBE”, firma „Menadžer“ iz Lukavca jedini je privredni subjekt iz Tuzlanskog kantona koji se predstavio posjetiocima ovog sajma. Lukavački „Menadžer“ regionalni je lider u proizvodnji i ugradnji heksagonalnog i drugih žičanih pletiva koja se koriste za zaštitu i sanaciju kosina u saobraćaju, te ostalim građevinskim granama.  Prema riječima rukovoditeljice projekta predstavljanja „Menadžera“ na ovom sajmu Adrijane Ćudić i pored prisustva na srbijanskom tržištu, predstavljanje na 36. beogradskom sajmu poslužilo je za ostvarivanje  brojnih novih kontakata, koji će najvjerovatnije prerasti u poslovnu saradnju.

„Ugodno smo iznenađeni velikim interesovanjem za naše proizvode i usluge, te mnoštvom pohvala za kvalitet proizvoda, posebno heksagonalnog pletiva i gabiona, koje smo predstavili na našem izložbenom prostoru“, izjavila je Adrijana Ćudić,  Bosna i Hercegovina je imala osam izlagača koji su nastupali sa bh. Predznakom. Pored lukavačkog „Menadžera“ bh. predstavnici na spomenutom sajmu su bili „Elvaco“ (Bijeljina), „Gafus Haus“ (Kotor Varoš), „Kompanija Bužanin“ (Šipovo), „Omega Paneli“ (Mostar), „Unis USHA“ (Višegrad), „Vektor Integra“ (Sarajevo) i „Drvoprodeks“ (Banja Luka). Nekolicina naših firmi koje imaju predstavništva u Srbiji, nastupilo pod imenima tamošnjih firmi.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here