COMTRADE postao Microsoft LSP za Bosnu i Hercegovinu

Comtrade System Integration Adriatic je zvanično potpisao ugovor o partnerstvu sa kompanijom Microsoft i time postao Microsoft Licensing Solution Provider (LSP) u Bosni i Hercegovini.

101

Nakon dugogodišnje saradnje i zajedničkih uspjeha širom regiona, Comtrade System Integration Adriatic je zvanično potpisao ugovor o partnerstvu sa kompanijom Microsoft i time postao Microsoft Licensing Solution Provider (LSP) u Bosni i Hercegovini.

Pored Bosne i Hercegovine, Comtrade System Integration je takođe LSP za Srbiju, Sloveniju, Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru i Kosovo, zahvaljujući rezultatima u inovacijama, inženjerskim resursima i poslovnim uspjesima u primjeni Microsoft cloud rešenja.

Upravo iz gore navedenih razloga Comtrade SI ove godine igra ključnu ulogu kaozlatni sponzor NetWork 9 konferencije, Centralna tema ovogodišnje konferencije je primjena umjetne inteligencije u svojstvu povećanja poslovne konkurentnosti.

Pored sponzorske uloge, na scenu dovode industrijske stručnjake. Eksperti kompanije Comtrade System Integration – Marko Totović, Miloš Stoiljković, Oliver Nikolić i Vladimir Ljubibratić, održat će prezentacije na temu digitalnetransformacije, CRM rješenja, hibridnih cloud okruženja, IoT i još puno toga.

Sve prezentacije se održavaju u konferencijskim dvoranama kongresnog centra Grand Hotela Neum.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here