Na Social Media Summitu saznajte sve o benefitima društvenih mreža u poslovanju

Ostalo je još samo 20 slobodnih mjesta

23

Znate li koji je utjecaj društvenih medija na ljude i kompanije? Ukoliko još uvijek niste sigurni, pridružite nam se na trećem Social Media Summitu by Telemach, koji se održava ove srijede (29. maja) u Sarajevu, u hotelu Hills na Ilidži.

Boom u online oglašavanju

Regionalni lideri za društvene mreže na ovogodišnjem Summitu osim o njihovom utjecaju, govorit će o aktuelnim temama vezanim za društvene mreže, ali i tome  kako su one napravile veliki boom kada je u pitanju online oglašavanje. Rijetko koja kompanija danas ne shvata važnost ulaganja u društvene mreže za vlastiti razvoj, ali potencijal još uvijek postoji.

Social Media Summit idealna je prilika za sve kompanije i poslovne ljude da čuju i razumiju važnost društvenih mreža, da shvate kako ih mogu na najbolji način koristiti te koji su benefiti influencer marketinga.

Jedan od eksperata koji će svoje znanje i iskustvo podijeliti sa svim učesnicima Summita je Jasmin Alić, jedan od najvećih LinkedIn eksperata. Alić je copywriter i strategista za Fortune 500 kompanije, te LinkedIn trener sa publikom od 200.000 pratilaca. Dvije godine zaredom je rangiran kao broj 1 LinkedIn ekspert na svijetu. Svoje znanje uvijek rado dijeli sa željom da pomogne što većem broju ljudi da izgrade svoj lični brend i usavrše svoje pisanje online sadržaja.

Saznajte kako nastaju najgledaniji sadržaji

Posebna pažnja na ovogodišnjem Social Media Summitu bit će posvećena edukaciji onih koji tek planiraju ući u svijet influence marketinga, približiti im način komuniciranja i dolaska do što veće publike, a samim time i do željenih rezultata.

Social Media Summit mjesto je gdje će domaće, regionalne i svjetske kompanije predstaviti svoje proizvode i usluge, a imat će priliku i odabrati i procijeniti koji su to najbolji digitalni kanali za njihov brend ili uslugu. Također, ovo je prilika za njih da vide i kako nastaju interesantni sadržaji koji sve više privlače pažnju publike te da ostvare kontakte za buduće saradnje.

Ukoliko još uvijek niste, svoje mjesto na ovom izuzetno značajnom događaju još uvijek možete obezbijediti klikom na https://socialmediasummit.ba/. Požurite, kapaciteti su skoro popunjeni, a prijaviti se mogu svi, bilo da ste stručnjak za digitalni marketing, influencer ili samo uživate u korištenju društvenih mreža i željeli biste saznati i naučiti nešto novo.

Vrijedi napomenuti još da će i ove godine, u sklopu programskog dijela, biti održana ceremonija dodjele nagrada Digital Cup i Influencer Awards, gdje će se proslaviti najbolji u industriji.

Generalni pokrovitelj projekta je kompanija Telemach, zlatni sponzori Insta Grand, Općina Ilidža, Argeta, Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, oficijelno vozilo Summita je Hyundai, srebreni sponzor Cedevita, a prijatelji projekta je Mliječna industrija 99 i essence. Organizator je marketinška agencija Altermedia.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here