CITROËN Ë-SERIES PREDSTAVLJA ELEKTRIFICIRANU PONUDU VOZILA

Vožnja u električnom načinu je glatka i ugodna bez potrebe za mijenjanje brzina, a istovremeno energična i odzivna zahvaljujući visokom trenutno raspoloživom okretnom momentu.

19
Post-production : Astuce Productions

Ponuda vozila s oznakom »ë«, koja je karakteristična za Citroën i njegovu elektrificiranu ponudu, bit će dostupna za 100 posto električne limuzine s petoro vrata ë-C4 i ë-C4 X te za C5 Aircross u priključnoj hibridnoj izvedbi i potpuno novoj verziji Hybrid 136. Narudžbe za izvedbe ë-C4 i ë-C4 X te za priključni hibrid C5 Aircross bit će uskoro otvorene, a vozila će se isporučivati u prvoj polovini 2024. godine.

Najnovija serija ë-Series predstavlja nastavak kolekcije C-Series i bit će dostupna za elektrificirane modele segmenta C. Različite hibridne izvedbe modela ë-C4, ë-C4 X i C5 Aircross imat će novi stilski dizajn koji će naglašavati biserno bijela boja s kontrastnim crnim grafičkim elementima, kao što su naprimjer aluminijske felge ili dvobojni krov. Njihova unutrašnjost podići će karakterističnu udobnost Citroëna na još viši nivo, zahvaljujući potpuno novom ambijentu u svijetlim bojama koji u vozilu stvara dobro osvjetljenu i umirenu atmosferu. Takav osjećaj dodatno će pojačati tkanina na sjedalima od materijala Alcantara® nove generacije koja je mekana, topla, a istovremeno ekološki prihvatljiva jer je izrađena od 68% recikliranog materijala.

Ë-SERIES: ELEKTRIFICIRANA PONUDA SEGMENTA C

Marka Citroën može se pohvaliti svojim modelima koji se odlikuju jedinstvenim, odvažnim dizajnom i pružaju udobnost kakva se ne može naći nigdje drugdje. Danas modeli segmenta C nude kupcima mogućnost odabira pogona koji najviše odgovara njihovom korištenju i financijskim mogućnostima, bez obzira na oblik karoserije ili opremu. U želji za isticanjem svoje elektrificirane ponude u ovom segmentu, marka Citroën predstavlja kolekciju ë-Series. Oznaka »Ë« uspostavljena je kao simbol ikone marke Citroën i potpisuje se ispod njene elektrificirane ponude.

Ë-Series bit će dostupan za sljedeće modele:

ë-C4 i ë-C4 X, električne limuzine s petoro vrata segmenta C. Od izvedbe Feel dalje, za modele ë-C4 i ë-C4 X ë-Series dostupni su i novi informacijsko zabavni sistem My Citroën Drive Plus i hands-free pristup i pokretanje. Vozila ë-Series bit će dostupna s cjenovno povoljnom kombinacijom motora i baterije s 100 kW (136 KS) – 50 kWh s 360 km dometom i također s novom baterijom sa 115 kW (156 KS) – 54 kWh s 420 km dometom, koja je u fazi lansiranja i koja će ponuditi još bolje performanse i veći domet.

C5 Aircross ë-Series, dizajniran na nivou opreme Shine visoke klase, nudi također sistem Highway Driver Assist. Moguće je birati iz široke palete mogućnosti jer je s kolekcijom ë-Series dostupna kao priključna hibridna izvedba 225 visoke klase koja može u 100% električnom načinu prijeći do 60 km. Također je dostupna kao potpuno nova hibridna izvedba 136, to je elektrificirana verzija bez ograničenja zbog punjenja koja pruža užitak u vožnji i do 15 % niže emisije CO2 u odnosu na jednakovrijednu neelektrificiranu izvedbu.

Ovom ograničenom serijom koja je prožeta stilskim posebnostima i ističe dobro osjećanje, Citroën želi naglasiti bogatu i usklađenu elektrificiranu ponudu. Svi modeli nude opuštenu vožnju bez vibracija i buke motora koju dodatno poboljšavaju elementi programa za udobnost Citroën Advanced Comfort. Vožnja u električnom načinu je glatka i ugodna bez potrebe za mijenjanje brzina, a istovremeno energična i odzivna zahvaljujući visokom trenutno raspoloživom okretnom momentu.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here