C5 Aircross krasi novi izgled koji je mjerilo za udobnost, prostranost i modularnost. Sa još više odlučnosti i jedinstvenosti, s izrazitim i odvažnim dizajnom, velikim točkovima te uzdignutim podvozjem zadovoljit će potrebe svakoga ko traži sportsko terensko vozilo. Dugačak je 4,50 metara i ističe se svojim dinamičkim stavom, a u isto vrijeme bez imalo agresivnosti. Tim povodom je Filip Koren, direktor, istaknuo: „C5 Aircross unosi vjetar svježine u automobilski segment, nudeći najnoviju generaciju tehnologija za vožnju te tako putovanje čini još opuštenijim i sigurnijim. Posebno je zanimljiv onima koji se ne mogu odvojiti od svog monovolumena.“

Sa širokim i impresivnim prednjim dijelom, visokim poklopcem motornog prostora i tekućim linijama koje krase prepoznatljivi grafički elementi, kao što su zaštite Airbump®, bit će svakako uočljiv na cesti. Unutrašnjost novog SUV-ja C5 Aircross je izuzetno prostrana i u njemu su isprepletane raskošne površine koje nimalo ne zanemaruju funkcionalnost.

C5 Aircross je opremljen novim 10-inčnim ekranom na dodir koji vozaču i njegovim saputnicima stvara još moderniji putnički prostor. Osim toga, vozilo je opremljeno i 12,3-inčnom instrument tablom koja je u potpunosti podesiva po mjeri i vozaču pred očima prikazuje sve bitne informacije o vožnji. To vozaču omogućava dodatnu sigurnost jer ne mora skretati pogleda s ceste.

Leon Malovrh, voditelj prodaje vozila, istaknuo je da je „C5 Aircross uvijek bio uzor na području udobnosti i to ostaje i dalje. Opremljen je novom generacijom sjedala Citroën Advanced Comfort®, koji vozaču i saputnicima pružaju najviši nivo udobnosti, a pri tom neusporediva prostranost i modularnost omogućavaju da svako putovanje postane bezbrižno iskustvo.“

Opremljen je panoramskim staklenim krovom s mogućnošću otvaranja koji putnicima daje još dodatan osjećaj prostranosti i omogućuje izuzetan pogled. „Budući da želimo udovoljiti očekivanjima kupaca, novi C5 Aircross omogućuje i niz mogućnosti za individualizaciju izgleda, a uz različite nivoe opreme vozilo dobija još elegantniji izgled“, je na kraju naglasio Rok Marolt, voditelj produkta i obrazovanja.   

Na raspolaganju je i priključni hibridni motor koji omogućuje nezaboravan doživljaj udobnosti na svakodnevnim putovanjima u gradu, a u slučaju dužih putovanja nudi neograničen domet sa benzinskim motorom.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here