Nova uprava Konzuma i Mercatora u Bosni i Hercegovini

Ovo je još jedan korak u jačanju naše pozicije lidera u regionalnoj maloprodaji koja prije svega počiva na kombiniranju znanja, iskustava i sposobnosti zaposlenih u obje kompanije

952

U cilju daljnjeg povezivanja i jačanja sinergija u maloprodaji Fortenova grupe u Bosni i Hercegovini, kompanije Konzum i Mercator u Bosni i Hercegovini od 1. septembra 2021. vode Uprave u istom sastavu.

Tako je Nihad Imširović predsjednik Uprave i u Konzumu BiH i u Mercatoru BiH, dok su članovi Uprave Konzuma BiH i Mercatora BiH Nedeljka Bilić, Ahmet Koštreba i Haris Omeragić.

»Ovo je još jedan korak u jačanju naše pozicije lidera u regionalnoj maloprodaji koja prije svega počiva na kombiniranju znanja, iskustava i sposobnosti zaposlenih u obje kompanije, kao i korištenju svih prednosti najnovije tehnologije, posebno u daljnjem podizanju kvalitete usluge i pružanja vrhunskog iskustva kupovine našim kupcima.

To je temelj na kojem gradimo snažniju i konkurentniju maloprodaju, uz istovremeno njegovanje svih prepoznatljivih osobitosti Konzum i Mercator brenda. Svim kolegama u Upravi koji preuzimaju zajedničku odgovornost za tu našu misiju želim puno uspjeha« – rekao je Siegfried Ganshorn, izvršni direktor za maloprodaju Fortenova grupe.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here