Poziv za dostavu projektnih prijedloga za USAID WHAM projekat

WHAM je objavio javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za podršku trening centrima koji rade obuku malih i srednjih preduzeća iz sektora metala, drveta, tekstila/obuće ili IKT-a

22
USAID

Projekat razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima (WHAM) Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID-a) poziva sve zainteresovane i kvalifikovane organizacije da dostave svoje projektne prijedloge za podršku putem bespovratnih sredstava kako je detaljnije navedeno u nastavku. Ukupni iznos potencijalnih dodijeljenih sredstava je   350.000 američkih dolara. Procijenjeni broj dodijeljenih ugovora je 10, a maksimalni iznos po ugovoru je 70.000 dolara.

WHAM je objavio javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za podršku trening centrima koji rade obuku malih i srednjih preduzeća iz sektora metala, drveta, tekstila/obuće ili IKT-a orijentiranih prema proširenju proizvodnih kapaciteta, dostizanju novih tržišta i otvaranja novih radnih mjesta.

Objavljeni javni poziv je fokusiran na osposobljavanje radne snage. Za kompletnu dokumentaciju informacije na web stranici http://www.whambih.org/. Za one koji  žele da se održi predstavljanje javnog poziva samo za njih, trebaju stupiti u kontakt putem whamgrants@iesc.org  emaila.  

WHAM tim takođe organizuje Microsoft Teams webinare za prezentaciju javnog poziva.

  1. srijeda 24.3.2021 u 14 sati
  2. srijeda 31.3.2021 u 14 sati

Rok za dostavu aplikacija je 18:00 sati po lokalnom vremenu 14.04.2021. godine.

Podstičemo zainteresovane organizacije da pošalju svoju aplikaciju što prije. Sva eventualna pitanja o procesu i proceduri prijave  poslati na whamgrants@iesc.org .

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here