Pogodnosti za plaćanje Mastercard® karticama na olimpijskim planinama

I na Jahorini i na Bjelašnici za kupovinu dvodnevne ski karte korisnici dobijaju vaučer u vrijednosti od 5 KM koji se može iskoristiti u restoranu Benneton na Bjelašnici i Olimpijski bar na Jahorini

19
Mastercard

Ove sezone, Mastercard je pripremio pogodnosti za plaćanje Mastercard karticama na Bjelašnici i Jahorini.

Zimski dani uz Mastercard neponovljivo su iskustvo, a ove godine je to tako naročito za ljubitelje skijanja. U saradnji sa ZOI84 i OC Jahorina, Mastercard je za svoje korisnike pripremio posebne pogodnosti na olimpijskim ljepoticama Bjelašnici i Jahorini koje se mogu koristiti tokom cijele skijaške sezone 2019/2020.

I na Jahorini i na Bjelašnici za kupovinu dvodnevne ski karte korisnici dobijaju vaučer u vrijednosti od 5 KM koji se može iskoristiti u restoranu Benneton na Bjelašnici i Olimpijski bar na Jahorini, dok se za kupovinu šestodnevne ski karte dobija kupon za jedno noćno skijanje gratis.

Ako želite naučiti skijati, u ski školi OC Jahorina za tri (3) individualna ili pet (5) grupnih časova, dobijate jedan čas gratis.

Uživajte u snježnim trenucima koji vas očekuju ove zime uz brzu, sigurnu i jednostavnu kupovinu sa Mastercard karticama. Za više detalja o ovim i ostalim ponudama, posjetite www.mastercard.ba

Doživi trenutke od kojih srce brže kuca. Započni nešto neprocjenjivo!

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here