Otvorene rane prijave za NetWork 10 konferenciju

Iskoristite mogućnost ranih prijava do 31. januara 2020. godine

83
Network

Rane prijave za desetu NetWork konferenciju otvorene su do 31. januara 2020. Najveća poslovno-tehnološka konferencija i ove godine će se održati u Grand Hotelu Neum, u periodu od 25. do 27. marta 2020. godine.

Učešće studenata

AI, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Open Source, Security & Compliance i Advanced Analytics samo su neke od tema o kojima će biti govora na narednom NetWorku.

Za sve učesnike koji se prijave na konferenciju do 31.1.2020. godine, cijena kotizacije (early-bird ulaznica) iznosi 350 KM (+PDV). Za prijave u periodu od 1.2. do 19.3.2020. (regularna ulaznica) cijena kotizacije iznosi 450 KM (+PDV). Cijena kotizacije od 20.3.2020. do same NetWork konferencije (kasne ulaznice) iznosi 550 KM (+PDV).

Kao i ranije, učešće na najvećoj IT konferenciji omogućeno je i studentima (koji nisu u radnom odnosu) po cijeni od 50 KM (+PDV).

NetWork konferencija, powered by Microsoft, deset godina zaredom okuplja najbolje aktere bh. IT industrije i eminentne regionalne predavače, koji donose aktuelne i kvalitetne sadržaje. Osim novih znanja, NetWork nudi i mogućnost širenja poslovne mreže i saradnje.  Zahvaljujući tome, ova konferencija je postala najpoznatiji brend na lokalnom IT tržištu.

Društvene mreže

Više informacija o NetWork 10 konferenciji dostupno je na zvaničnoj web stranici konferencije https://www.networkkonferencija.ba. Novosti o NetWorku možete pratiti i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

#Network10 #NetworkBiH

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here