USAID/Sweden FARMA II: Širom BiH bit će održano 11 info sesija o novom grant pozivu

Podnosioci zahtjeva se mogu prijaviti za podršku u okviru jednog paketa ili kombinovati više paketa, koji uključuju: obuke i savjetodavne usluge, kratka studijska putovanja u zemlji, međunarodna studijska putovanja, posjete i učešće na domaćim i međunarodnim sajmovima, poslovne susrete, te promotivne i informativne kampanje

124
USAID/Sweden FARMA II

USAID/Sweden FARMA II projekt najavio je održavanje 11 info sesija širom Bosne i Hercegovine u okviru kojih će informisati pružaoce usluga poslovnog razvoja i organizacije proizvođača o novom pozivu za dostavu zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava za pružanje usluga obuke, savjetodavne asistencije i druge stručne podrške.

Poslovni susreti

Podnosioci zahtjeva se mogu prijaviti za podršku u okviru jednog paketa ili kombinovati više paketa, koji uključuju: obuke i savjetodavne usluge, kratka studijska putovanja u zemlji, međunarodna studijska putovanja, posjete i učešće na domaćim i međunarodnim sajmovima, poslovne susrete, te promotivne i informativne kampanje, saopćeno je iz USAID/Sweden FARMA II projekta.

“Ovdje govorimo i o pružaocima usluga koji mogu aktivnosti pripremiti za poljoprivredne organizacije, čime je prostor otvoren za širi krug učesnika u procesu. Na našoj web-stranici su dostupni i ilustrativni primjeri – o kakvoj vrsti podrške se radi i koji su kriteriji izbora. Međutim, smatramo da je izuzetno važno učešće zainteresiranih osoba na info sesijama, kako bi direktno mogli dobiti dodatna pojašnjenja i odgovore na sva moguća pitanja”, poručuju iz USAID/Sweden FARMA II projekta.

Potvrditi prijavu

Info sesije su zakazane za 25. mart (13 sati, Bihać), 26. mart (10 sati, Banja Luka; 14 sati, Doboj), 27. mart (10 sati, Tuzla; 14 sati, Bijeljina), 28. mart (11 sati, Sarajevo), 29. mart (11 sati, Bratunac), 1. april (11 sati, Bugojno), 2. april (10 sati, Trebinje; 14 sati, Mostar) i 3. april (10 sati, Posušje).

Dolazak na info sesije se može potvrditi prijavom na e-mail grants@farmabih.ba do 20. marta, ističu iz USAID/Sweden FARMA II projekta.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here