Goran Maričić, novoimenovani vršilac dužnosti direktora Poreske uprave Republike Srpske, jučer je zvanično preuzeo funkciju od dosadašnje direktorice Zore Vidović.

Nakon zvanične primopredaje u prostorijama Poreske uprave RS, Vidović je čestititala novom direktoru na preuzimanju funkcije i naglasila da se nada da će Poreska uprava RS u budućem periodu opravdati svoju ulogu kao jedna od najznačajnih institucija u sistemu državne uprave RS i koja će biti prepoznata kao moderna poreska administracija u koju svi građani Republike Srpske imaju povjerenje.

Maričić je prvog dana na novoj dužnosti održao sastanak i sa svojim novim saradnicima u sjedištu Poreske uprave RS, gdje je upoznat sa realiziranim i započetim aktivnostima Poreske uprave RS u proteklom periodu, kao i sa aktivnostima koje su planirane u 2019. godini.

On je rekao da će Poreska uprava nastaviti svoj razvojni put s ciljem da postane moderna institucija koja će obezbijediti lakše i pravednije uslove poslovanja za sve poreske obveznike, bolji kvalitet usluga, moderan informacioni sistem i efikasnu organizacionu strukturu sa motivisanim, obrazovanim i zadovoljnim kadrovima. Izrazio je uvjerenje da će Poreska uprava RS nastaviti sa pozitivnim trendovima u svom radu, koji su vidljivi posljednjih godina.

Maričić je od 2007. godine bio direktor Službe za zajedničke poslove Vlade RS.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here