Mogu li poslovni seminari biti zabavniji? Svi smo se barem nekoliko puta našli na predavanju koje je bilo nemoguće dosadno. Možda se pričalo o nama nebitnoj tematici, moguće da je predavač bio neiskusan održati ljude fokusiranima. Ali veliku razliku čini samo okruženje gdje se osoba nalazi. Poslovni seminari se organiziraju u umjetno osvijetljenim halama, teške termine pokušavamo usvojiti u neudobnim stolcima, opterećeni ostalim obavezama koje moramo ispuniti taj dan.

Business Sailing Experience Agency je agencija posvećena rješavanju ovog problema. Kroz team buildinge i okupljanja koja organiziramo za naše klijente iz svijeta biznisa, primjetili smo da poslovni ljudi imaju u sebi urođenu glad za znanjem te želju za učenjem. Okupljajući ih u opuštenom okruženju jedrilica shvatili smo da dobivaju slobodu koja omogućuje kvalitetnije učenje.

Zato smo zajedno s našim partnerima u Poslovnoj Inteligenciji osmislili jedinstvenu kombinaciju jedrenja i učenja. Od 19. do 26. maja ove godine u dubrovačkom akvatoriju organiziramo Big Data Sailing Academy, sedmicu dana dug seminar o Big Data sistemima. Razlika je što seminar neće biti održavan u klasičnom okruženju.

Prvog dana naše akademije sudionici će se ukrcati na jedrilice, koje će služiti kao plutajući hotel do kraja održavanja Big Data Sailing Academy. Svaki dan će započeti s jedrenjem prema novoj lokaciji. Profesionalni skiperi će razviti jedra i usmjeriti brod prema dubrovačkim zidinama, pa Elafitima i u konačnici Mljetu. Tako će sudionici imati priliku upoznati svaki dio dubrovačkog arhipelaga.

U drugom dijelu dana, nakon što se jedrilice usidre na odredištu, postavit će se učionica gdje će big data stručnjak održati interaktivni seminar. Lekcije su namijenjene poslovnim ljudima koji nemaju iskustva u big dati, a cilj je dati im uvid u upravljanje velikim količinama podataka o kojima danas ovisi uspjeh kompanija. Predavanje će tako svaki dan biti na drugoj lokaciji, nikada ne dopuštajući sudionicima da se zamore okruženjem.

Big Data Sailing Academy je fokusiran dati polaznicima najbolje od oba svijeta. Stvoriti opuštajuću atmosferu i otkriti čaroliju Jadrana, ali također pružiti uvid u osnove big date koja je sve bitnija za poslovanja organizacija. Novi koncept se nalazi na spoju odmora i učenja, upravo zato, jer smatramo da savladavanje novih vještina i znanja ne smije biti problem već prilika koju svako želi iskoristiti.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here