Još pet dana za prijavu: Prva dodjela eCommerce nagrada u Bosni i Herecgovini Golden Click Awards

Asocijacija za Internet trgovinu “eComm” dodjeljuje prestižne nagrade za izvanredne uspjehe u online trgovini Bosne i Hercegovine - Golden Click Awards 2024!

13

Golden Click Awards 2024 je prestižna manifestacija koja priznaje izuzetna dostignuća u industriji online trgovine i ove godine se održava u sklopu konferencije Let’s do eCommerce: Beyond Boundaries, koja je postala platforma za inovacije i uspjeh u dinamičnom svijetu e-trgovine u Bosni i Hercegovini.

Golden Click Awards 2024 ima za cilj prepoznati i nagraditi vrhunske webshopove i kompanije koje su postigle izvanredne rezultate u pružanju nevjerojatnih iskustava online kupovine, razvijanju inovativnih rješenja i pružanju izvanredne korisničke podrške.

eCommerce industrija je jedna među najbrže rastućim industrijama u Bosni i Hercegovini. Ponosni smo na nedavno osnovanu incijativu Asocijacije da nagradimo one koji se zalažu i redaju uspjehe svojim radom u ovoj industriji. Pozivam sve kompanije da se nominuju ili nominiraju nekoga iz svih šest kategorija putem naše zvanične stranice – Alma Ahmić, potpredsjednica Asocijacije za internet trgovinu eComm

Registracija za ovo prestižno takmičenje je otvorena za sve pravne subjekte i preduzetnike koji posluju u sektoru online trgovine u Bosni i Hercegovini. Prijave se primaju putem zvanične forme za prijavu dostupnog na web stranici. Rok za prijavu je 20. April 2024 godine.

Golden Click Awards 2024 obuhvata šest kategorija nagrada:

  • Usluge
  • Potrošački proizvodi
  • Marketplace
  • eCommerce aplikacija
  • Webshop
  • Agencija koja podržava online prodaju

Nominacije svih webshopova će biti pažljivo ocjenjivane od strane stručnog ocjenjivačkog žirija, eminentnih eksperata iz različitih sektora digitalnog ekosistema, na osnovu inovativnosti, utjecaja i postignutih uspjeha u oblasti online trgovine. Ceremonija dodjele nagrada će se održati 24. aprila u Sarajevu.

Učešće na Golden Click Awards 2024 pruža priliku za prepoznavanje, promociju u online trgovinskoj industriji Bosne i Hercegovinei mogućnost povezivanja s liderima industrije i predstavljanja postignuća pred potencijalnim partnerima, investitorima i kupcima.

Pridružite nam da proslavimo najbolje među nama u eCommerce industriji! Za više informacija i prijavu posjetite web stranicu  http://konferencija.e-commerce.ba/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here