Nikolina Veljović

U četvrtak, 29. marta u 21 sat u programu TV1 bit će prikazano prvo izdanje nove dijaloško-političke emisije Kopča urednice i voditeljice Nikoline Veljović. Riječ je o dijaloškoj emisiji koja će se baviti političkim aktualnostima, tematizirati i analizirati aktualni trenutak koji interesira društvenu zajednicu, ali i “otkopčavati” teme koje su zanemarene.

„Emisija će biti kopča između interesa javnosti i političke odgovornosti. U studiju će najčešće biti više gostiju, ali može to biti i intervju jedan na jedan. Simbolika je što ćemo Kopčom pokušati spajati sugovornike koji nikada nisu sjedili zajedno jedan naspram drugog i sučelili svoje stavove.

Nikolina Veljović

Volim izazove, pa nova emisija za mene znači i novi početak. Naime, TV1 preselila je u nove studijske prostore i promijenili smo vlasničku strukturu, a s tim dolazi i želja da se predstavimo u novom ruhu“, otkriva Nikolina Veljović, urednica i voditeljice nove emisije TV1 Kopča.

Kopča će imati potpuno novi vizualni identitet. Sama scenografija kružnog je oblika sa mobilnim stolovima skopčanim u jednu cjelinu, koja svakom sugovorniku omogućava fokusiranost i jednak vizualni kontakt sa svim sudionicima. Scenografiju izrađuje firma AVA Star, a potpisuje je poznata bh. scenografkinja Sabina Trnka, koja iza sebe ima više od 40 postavljenih pozorišnih i televizijskih scenografija. Špicu potpisuje iskusni grafički dizajner TV1 Nedim Alikadić.

Urednica emisije otkriva i kako se „rodio“ naziv Kopča

„Od starta sam znala da želim ime koje će imati neku simboliku, pa ako hoćete i poruku. U jednom trenutku, kroz glavu mi je sjevnulo “kopča”, izgovorila sam naglas i odmah mi se svidjelo.

A zašto Kopča? Nesvjesno svi vrlo često u dijalogu ili raspravi sugovornika pitamo ‘kopčaš li šta ti govorim’… Ili, ‘u čemu je kopča’ …’kopčam ili ne kopčam šta mi hoćeš reći’, kaže Nikolina Veljović.

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here