Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije – SARAJEVO4WALLS održat će se i ove godine od 12. do 15. aprila u Sarajevu, u dvorani Zetra u Sarajevu.

Ovo je drugo izdanje najvećeg sajma namještaja u Bosni i Hercegovini kojeg je prošle godine posjetilo preko 18.000 posjetilaca u tri dana trajanja sajma. Ove godine, sajam će trajati  dan duže tj. 4 dana. Tako će na površini od preko 6000 kvadratnih metara učestvovati preko 50 izlagača sa više od 80 brendova iz cijele BiH i inostranstva. Izlagači će se predstaviti sa širokim asortimanom namještaja, bijele tehnike te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.

Na II Sajmu Sarajevo4walls će izlagati kompanije poput Natuzzi-a, ENZA HOME, Domavije, Inside by Ećo, MATIS Group, Rattan Sedia, Barwood Group, te mnogi drugi.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti da će ovogodišnji SARAJEVO4WALLS imati i humanitarni karakter kroz koji će podržati projekte koji se realiziraju kroz TV emisiju ISPUNI MI ŽELJU i Udruženje Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH – Roditeljska kuća. Model prikupljanja sredstava vršit će se kroz naplatu simbolične ulaznice od 2KM. Također, tokom sajma će biti organizirana i nagradna igra za posjetioce te mnogi drugi sadržaji”, navodi se u saopćenju.

Za vipe informacija o sajmu posjetite njihovu oficijelnu Facebook stranicu.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here