Schneider Electric, predvodnik digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, predstavio je ugradbeni Unica Bluetooth audio prijemnik. Jedinstven i kompaktan, ovaj audio receiver, koji se ugrađuje u zid, namijenjen je rezidencijalnom segmentu. Moguće ga je povezati s većim brojem zvučnika različitih modela, što omogućava brzo i jednostavno korištenje razglasa u različite svrhe.

Unica Bluetooth audio prijemnik veličine je standardne utičnice, stoga će se odlično uklopiti u svaki enterijer. Instalacija uređaja tehnički je manje zahtjevna, te se može relativno brzo obaviti, uz korištenje osnovnih alata.

Jednom kada se prijemnik instalira potrebno ga je povezati s drugim uređajem, bilo da je riječ o mobitelu, tabletu ili računaru, koji će producirati zvučni zapis. S prijemnikom je moguće spojiti bilo koji uređaj koji podržava Bluetooth, ili ima audio-in konekciju za spajanje putem kabla.

Na interfejsu prijemnika nalazi se LED lampica koja signalizira kada je uređaj uključen. Kako ne bi dolazilo do zabune, posebno u zgradama koje imaju više ovakvih uređaja, svaki dolazi s vlastitim identifikacijskim brojem. Kontroliranjem tog broja izbjegava se mogućnost spajanja na pogrešan uređaj.

Unica Bluetooth audio prijemnik moguće je jednostavno ugraditi u zid bilo koje prostorije. Idealno je rješenje za hotelske sobe, kako bi svaki gost mogao uživati u kvalitetnoj muzici koju je odabrao s npr. mobilnog uređaja ili tableta. Osim što predstavlja idealno rješenje za hotele, ovaj prijemnik može se koristiti i u bolnicama, predavaonicama, poslovnim zgradama, trgovinama i domaćinstvima. Osim muzičku reprodukciju, jednako kvalitetno poslužiti će i u svrhe razglasa.

Prijemnik se isporučuje u paketu sa zvučnicima, ili odvojeno, dok je sam uređaj dostupan u više boja.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here