rexpo.hr

Šesto izdanje Međunarodnog sajma investicijskih projekata REXPO 2017 otvara se sutra, 30.11. u 09:00 sati, na lokaciji City Plaza Zagreb. REXPO kao najvažniju platformu prezentacije investicijskog potencijala Hrvatske prepoznaju i ključne državne institucije što potvrđuju i ovogodišnje pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, te pokroviteljstva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja te Ministarstva turizma i Grada Zagreba.

REXPO 2017 će ugostiti stručnjake, državne dužnosnike, te brojne sudionike zainteresovane za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata od kojih će mnogi sudjelovati i u panelima tokom prvog i drugog dana održavanja sajma.

REXPO 2017 donosi i dvije ekskluzivne prezentacije. Prvoga dana prezentaciju pod nazivom „Pelješki most – inženjersko remek djelo“, održat će Marjan Pipenbaher, glavni projektant mosta, dok će REXPO HTL Day ugostiti Simonea Michelija, jedno od najpoznatijih imena u području arhitektonskog projektiranja u Evropi, koji će govoriti o potencijalima luksuznog turizma.

IZVORSaopštenje Rexpo
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here