Povrat dijela potrošenog iznosa – posebna pogodnost za nove korisnike Raiffeisen Shopping kartice

Mastercard Shopping kartica – Kartica koja vraća osmijeh i keš

968

U okviru kampanje „Kartica koja vraća osmijeh i keš!“, Raiffiesen banka će svim novim korisnicima Mastercard Shopping kartice, za ukupan potrošeni iznos od 500 KM ili više izvršiti povrat dijela potrošenog iznosa 50 KM. Ova ponuda traje od 01.11. do 30.11.2017. godine, a povrat će biti izvršen na Mastercard Shopping karticu u decembru.

„Pored toga što našim klijentima kontinuirano nastojimo isporučiti usluge visokog kvaliteta te im se kroz različite programe nagrađivanja zahvaliti na njihovoj lojalnosti, nastojimo ojačati i odnos s novim korisnicima naših usluga nudeći im dodatne benefite. U skladu s tim, za sve klijente koji u mjesecu novembru postanu korisnici Mastercard Shopping kartice, te ovom karticom plate proizvode i usluge u minimalnom iznosu od 500 KM smo pripremili dodatnu pogodnost, a to je povrat dijela potrošenog iznosa u visini od 50 KM“ , izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Također, svakom transakcijom plaćanja koju obave Raiffeisen Mastercard Shopping karticom s oznakom MC World klijenti indirektno pomažu rad udruženja Srce za djecu koja boluju od raka FBiH, Sumero, te SOS Dječija sela u Sarajevu. Naime, Raiffeisen banka od svake transakcije plaćanja ovom karticom na POS uređajima izdvaja 0,10 KM u dobrotvorne svrhe za pomenuta udruženja.

Shopping kartica je posebno kreirana Mastercard revolving kreditna kartica koja klijentima omogućava plaćanje na rate bez kamata i naknada, ostvarenje dodatnih popusta, SMS obavijest nakon svake izvršene transakcije te druge pogodnosti. Svi zainteresovani klijenti za ovu karticu mogu aplicirati i online putem web stranice banke.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here