Ljetna ”Ladies In” sezona u znaku smijeha, dobre zabave i u potpuno novom ambijentu

Ljetna ''Ladies In'' sezona počinje sutra, eventom u Tuzli, a dan poslije u Sarajevu.

1196

Ljetna ”Ladies In” sezona počinje sutra, eventom u Tuzli, koji će se po prvi put održati u Bingo City Centru, te će to biti noć koju će gošće pamtiti po dobroj zabavi.

Uz mnoštvo iznenađenja prijatelja projekta, na koje su gošće već navikle, organizatori Altermedia d.o.o. i Bingo City Centar pobrinuli su se da poslovne dame tuzlanske regije dožive jedinstveno zabavno iskustvo o kojem će pričati i nakon eventa.

Dan poslije, u četvrtak, 27. jula, u Caffe Baru Boulevard (Unitic) gošće ”Ladies In” druženja u Sarajevu očekuje PREKVALIFIKOVANA, kabare koji prati avanture bivše šalterske službenice Rabije Šuvalić koja pet godina nakon otkaza pokušava da pronađe novi posao, ali se ispostavlja da je za svaki prekvalifikovana. Ona je Rabija Šuvalić. Ona je dama, gospoDŽica i roDŽena Sarajka. Ona je PREKVALIFIKOVANA!

Smijeha i zabave neće nedostajati, a da ugođaj bude potpun, pobrinuli su se prijatelji projekta: Sensation, Sarajevski kiseljak, BH Telecom, For The Hunters, Mliječna industrija 99 Gradačac, Junuzović kopex, Menprom, Le Petit Marseillais, Urban Home, Cataring Restoran Royal, Vinogradi Nuić, Ledo, Red Bull, Luk i Nelt.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here