Kompanija Vitinka ponovo trijumfovala na Sajmu u Novom Sadu

Kompanija Vitinka trijumfovala sa 6 nagrada

709

U Novom Sadu su u okviru 84. po redu Međunarodnog poljoprivrednog sajma dodjeljena priznanja za kvalitet najboljim izlagačima i učesnicima iz Srbije, regiona i Evrope.

U konkurenciji voda iz regiona veliku zlatnu medalju ove godine odnijela je Vivia – čista, zdrava i izvorska voda, brend kompanije Vitinka a.d. iz Kozluka. Kompaniji Vitinka iz Kozluka dodjeljena je i zlatna medalja za prirodnu mineralnu vodu Vitinka, koja na našim prostorima nosi epitet tradicionalne vode, koja u potpuno prirodnom obliku u kom izvire, stiže do svojih konzumenata.

Velika zlatna medalja za izuzetno visok kvalitet proizvoda odnijela je Vitinkina „nikad obična“ Exotic Kruška. Kruška Exotic, savršen spoj prirodne mineralne vode, voćnog soka i prirodne arome kruške, proglašena je i šampionom kvaliteta za cijelu grupu proizvoda u kojoj se takmičila sa najpoznatijim brendovima iz regiona i svijeta.

Prema ocjeni Komisije, u ruke kompanije Vitinka otišla je i povelja za kvalitet, kojom je stručni žiri kompaniji Vitinki odao priznanje za vrhunski kvalitet svih njenih proizvoda.

Šestu nagradu na sajmu u Novom Sadu Vitinka je dobila za total dizajn staklene boce Vivia 0,75l. Dizajn Vivia boce potpisuje dizajner Saša Vasić i kreativni tim marketinške agencije Support marketing centar iz Banja Luke.

„Sretni smo što smo ponovo u Novom Sadu i što ćemo se u narednim danima družiti sa Novosađanima i mnogobrojnim gostima Sajma, a posebnu radost dijelimo zbog dobijenih nagrada i priznanja. Hvala stručnom žiriju, a prije svega želim da se zahvalim svim našim kupcima u BiH, Srbiji i Crnoj Gori koji su prepoznali naš kvalitet i koji konzumiraju naše proizvode. Kompanija Vitinka sprema nova iznenađenja za svoje kupce i mi se radujemo nekim novim druženjima i susretima gdje ćemo vam predstaviti i naše nove proizvode“, rekao je pri preuzimanju nagrada u Novom Sadu Mirko Savić, direktor marketinga Vitinke.

Bosna i Hercegovina je na sajmu u Novom Sadu prisutna sa 28 izlagača koji nastupaju na jedinstvenom štandu i zemlja je partner ovogodišnjeg Sajma. Međunarodni poljoprivredni sajam ove godine ima 1.500 izlagača iz 60 zemalja svijeta.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here