NLB Banka d.d., Sarajevo je ove godine uzela učešće na najvažnijem proljetnom sajmu u BiH, Međunarodnom sajmu gospodarstva, koji se već tradicionalno održava u Mostaru.

NLB Banka je ove godine u svojstvu izlagača i sponzora manifestacije. Tokom četiri dana trajanja sajma, NLB Banka d.d., Sarajevo će predstaviti posjetiocima i učesnicima bogat asortiman bankarskih usluga, sa akcentom na segment ponude namijenjen pravnim licima. U našoj saradnji s pravnim licima želimo da istaknemo da su savjetnici za pravna lica u NLB Banci kvalificirani za sveobuhvatno finansijsko savjetovanje. Na temelju cjelovite ponude i stručnog znanja, klijentima nude partnerski odnos kako bi im pružili podršku kroz cijeli razvojni ciklus tvrtke, u zemlji i inozemstvu, uz pomoć sinergije NLB Grupe koja je ekpert za preduzeća u regiji.

“Izričito nam je drago da smo ove godine, pored učešća na ovom sajmu kao izlagači, i dio ove velike manifestacije u svojstvu sponzora. NLB Banka d.d., Sarajevo je već odavno opredijeljena da kontinuirano podržava projekte koji promoviraju privredni i ekonomski sektor, naučne potencijale i afirmišu razvoj zemlje. Privreda i privrednici imaju našu punu podršku i ponudu visokokvalitetnih usluga, a ulaganje i razvoj partnerskih odnosa sa njima, dio su korporativnih vrijednosti koje nastojimo njegovati“, izjavila je Lidija Žigić, direktor NLB Banke d.d., Sarajevo.

Sajam koji je danas započeo okuplja preko 800 izlagača iz 24 države svijeta. Ovaj četverodnevni sajam je svakako najuspješnija izložba proizvoda i usluga koje se nude na tržištu BiH, kao i posjetiteljima iz 40 država svijeta. Cilj Sajma kao i prethodnih godina je, pored razmjene iskustava, unaprijediti saradnju između domaćih i međunarodnih izlagača, kao i poboljšati privredni razvoj zemlje.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here