Bosanskohercegovački IMTEC Solutions i japanski tehnološki brend SHARP potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji koji će omogućiti da od ove godine Sharp legalnim kanalima bude dostupan na tržištu Bosne i Hercegovine. Naime, riječ je o multifunkcionalnim printerima i kopir-uređajima ovog brenda koji će posredstvom i distribucijom kompanije Imtec solutions biti dostupni u našoj državi.

IMTEC Solutions je divizija putem koje se bh. kupcima nude i isporučuju napredna integrirana informatička rješenja za poslovne korisnike uz direktno partnerstvo sa najvećim svjetskim kompanijama, a sada se toj listi pridružio i Sharp.

Ranije je ovaj brend bio dostupan na tržištu BiH, međutim bez kvalitetne tehničke podrške i dostupnih originalnih rezervnih dijelova. Stoga su iz evropskog ureda kompanije SHARP odlučili potražiti odgovornog partnera koji bi na kvalitetan način nudili njihove proizvode u segmentu document solutions.

„Plan je vratiti povjerenje tržišta u ovaj japanski brend, te našim kupcima ponuditi uređaje visokog kvaliteta i pouzdanosti. Trenutno nudimo multifunkcionalne printere i kopir-uređaje u paketu sa potrošnim materijalom te potrebnim rezervnim dijelovima. Također kroz naše servisne centre obezbijedili smo punu tehničku podršku. Bitno je naglasiti i to da ovo nisu tipični MFP kopir uređaji, već uređaji koji su precizno dizajnirani za visok stepen pouzdanosti u radu, sigurnost dokumenata, izrazito visok kvalitet štampe, jednostavno rukovanje i održavanje“, saopćili su iz IMTEC Solutions, divizije IMTEC GROUP.

SHARP nudi široku paletu proizvoda za vladine agencije, obrazovne institucije, zdravstvene ustanove, bankarski sektor, hotelijerstvo i razna komercijalna tržišta.

Dokaz kvalitete i pouzdanosti SHARP MFP kopir-uređaja su brojna priznanja i nagrade. To dokazuju i posljednja priznanja – osam nagrada dodijeljenih u januaru ove godine za različite modele MFP kopir-aparata, od strane BLI Buyers Laboratory LLC, vodećeg svjetskog nezavisnog isporučitelja analitičkih informacija na polju hardvera, softvera i usluga vezanih za digitalnu štampu.

IMTEC GROUP je domaća informatička kompanija koja zapošljava 90 radnika, a posluje kroz dvije divizije: IMTEC Solutions i IMTEC Stores. IMTEC Solutions isporučuje napredna informatička rješenja za poslovne korisnike uz direktno partnerstvo sa najvećim svjetskim kompanijama kao što su NEC, Hewlet Packard, Microsoft, Canon, Fujitsu, Smart i SHARP.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here