Konferencija Retail Beyond Digital po prvi put u Evropi

Ostvarajući brojna tehnološka rješenja već trideset godina, LANACO je postao punopravna članica Digital Suplay Chain Instituta i prvi put u Evropu sa svojim partnerom donosi globalni događaj, koji je besplatan za sve one koji žele da od dokazanih svjetskih eksperata saznaju kako da primjene digitalne lance snabdjevanja u svoje poslovanje

37

U četvrtak, 15.10.2020. godine, sa početkom u 15:00 časova održava se prvi put u Evropi konferencija pod nazivom Retail Beyond Digital, u organizaciji kompanije LANACO, uz podršku Digital Suplay Institute-a iz New York-a.

Konferencija je namjenjena svima onima koji žele da saznaju kako da primjene digitalne inovacije i transformišu tradicionalne modele poslovanja od stručnjaka DSCI instituta, u čijem sastavu se nalaze dobro poznate svjetske kompanije kao što su: Under Armour, Craft.Co, Bain&Company i druge.

Na ovoj konferenciji govoriće se o budućnosti digitalnih lanaca snabdjevanja, o koracima i načinima transformacije koje kompanije trebaju preduzeti kako bi uspješno odgovorile globalnim tržišnim zahtjevima, uzrokovonim pandemijom COVID-19. Takođe, govoriće se i o načinima izgradnje i stvaranja digitalnih lanaca snabdjevanja uz pomoć vještačke inteligencije, mašinskog učenja, IoT-a i drugih tehnoloških rješenja, na primjeru vodećih globalnih kompanija.

Stvarajući brojna tehnološka rješenja već trideset godina, LANACO je postao punopravna članica Digital Suplay Chain Instituta i prvi put u Evropu sa svojim partnerom donosi globalni događaj, koji je besplatan za sve one koji žele da od dokazanih svjetskih eksperata saznaju kako da primjene digitalne lance snabdjevanja u svoje poslovanje.

Slijedeći uspješne prakse Digital Suplay Chain Institute-a, LANACO će sa domaćim trgovačkim lancem Tropic kreirati Innovation Incubation Centar, čijim osnivanjem će se stvoriti baza znanja i iskustava za sve one kompanije iz Bosne i Hercegovine koje žele da u svoje poslovanje primjene digitalne lance snabdjevanja.

Prijatelj događaja je Udruženje IT kompanija Bosne i Hercegovine, Bit Alijansa.

Program konferencije i način prijavljivanja pogledajte na: https://www.lanaco.com/retail-beyond-digital/

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here