Predstavljen Samsung Galaxy Z Fold2

Novi Galaxy Z Fold2 bit će dostupan od 18. septembra i na bh. tržištu, po cijeni od 3.999 KM

72

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. danas je zvanično predstavila Galaxy Z Fold2, treću generaciju svojih preklopnih pametnih telefona. Ovaj uređaj donosi potpuno novo korisničko iskustvo ljubiteljima najsavremenijih tehnoloških rješenja u kombinaciji sa elegantnim dizajnom. Uz veći vanjski i masivan glavni ekran, Galaxy Z Fold2 transformiše način na koji se doživljavaju i koriste pametni telefoni.

“Put ka novoj generaciji mobilnih telefona je uvijek put originalnosti i inovacija. Model Galaxy Z Fold2 je rezultat analize komentara naših korisnika, jer smo željeli da budemo sigurni da ćemo im ponuditi hardverska unapređenja i inovacije softvera koji su im zaista neophodni. Dodatno osnaženi partnerstvima sa kompanijama Google i Microsoft, nastavljamo da posvećeno radimo na transformaciji korisničkog iskustva“, izjavio je TM Roh, predsjednik i direktor Odjeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Novi Galaxy Z Fold2 bit će dostupan od 18. septembra u mistično crnoj i mistično bronzanoj boji, na oko 40 tržišta svijeta, uključujući i Bosnu i Hercegovinu. Na domaćem tržištu će se prodavati po cijeni od 3.999 KM.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here