RAIFFEISEN BANKA – PRVA BANKA NA TRŽIŠTU SA NOVOM KOMUNIKACIJSKOM PLATFORMOM ZA PREMIUM KLIJENTE „RAICONNECT“    

Komunikacija s Bankom na ovaj način se odvija u potpuno sigurnom digitalnom okruženju, a klijenti imaju i pristup arhivi svih razmijenjenih dokumenata za buduću upotrebu

47

„Imajući u vidu važnost dostupnosti kvalitetne usluge i transparentnosti odnosa s Bankom, za naše Premium klijente pripremili smo RaiConnect novu komunikacijsku platformu. Prva smo banka na tržištu koja nudi ovakvu uslugu. U skladu s mogućnostima koje nude digitalni trendovi, nastojimo olakšati poslovanje s Bankom na način da minimiziramo ulaganje napora klijenata prilikom korištenja usluga i komunikacije s nama. Pri tome koristimo nove, moderne tehnologije kako bismo dodatno intenzivirali naš odnos s klijentima. Vjerujem da klijenti neće propustiti priliku da se korištenjem nove platforme, kroz vlastito iskustvo, uvjere u njene brojne pogodnosti“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Raiffeisen banka je svojim Premium klijentima omogućila korištenje potpuno nove usluge RaiConnect koja će klijentima dati neposredan kontakt s njihovim ličnim bankarom kroz audio i video pozive u vremenu koje im odgovara, te jednostavnu razmjenu potrebne dokumentacije. Komunikacija s Bankom na ovaj način se odvija u potpuno sigurnom digitalnom okruženju, a klijenti imaju i pristup arhivi svih razmijenjenih dokumenata za buduću upotrebu. Također, klijenti imaju mogućnost da u realnom vremenu prate realizaciju usluga koje lični bankar obavlja u njihovo ime, po njihovom nalogu.

Banka kontaktira Premium klijente kojima je namijenjena RaiConnect usluga sa detaljima o usluzi, te informacijom o koracima neophodnim za početak korištenja RaiConnect aplikacije. Detaljnije informacije o usluzi dostupne su na: https://bit.ly/3d7KNq3.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here