ZAGREBAČKI VELESAJAM – srce poslovne i društvene komunikacije Grada Zagreba i Republike Hrvatske

Zagrebački velesajam etablirani je organizator sajmova, događanja i kongresnih aktivnosti sa dugogodišnjom tradicijom

129
Velesajam

Zagrebački velesajam etablirani je organizator sajmova, događanja i kongresnih aktivnosti sa dugogodišnjom tradicijom. U 2019. godini obilježio je 110 godina postojanja u kontinuiranom poslovanju.

Od prvog dana poslovanja preuzeo je ulogu ambasadora gospodarstva, povezujući Grad Zagreb i Hrvatsku sa svijetom. Godine 1925. pokrenuo je i utemeljio, s još devet sajamskih gradova, međunarodnu uniju sajmova – UFI, danas krovnu svjetsku sajamsku organizaciju.

S portfoliom od 20 vlastitih sajamskih projekata i više od 100 događanja kroz godinu, Zagrebački velesajam svojim djelovanjem promiče i doprinosi konkurentnosti i razvoju gospodarstva, poduzetništva i obrtništva Republike Hrvatske, kao i interakciji između različitih sektora lokalnih, nacionalnih i globalnih industrija.

U 110 godina postojanja Zagrebački velesajam doživio je mnoge promjene, ispisujući vlastitu i povijest mnogih hrvatskih kompanija koje danas suvereno djeluju na globalnom tržištu, a svoje su prve korake učinile baš na Zagrebačkom velesajmu.

Kao najstarija sajamska kuća u regiji s bogatom tradicijom, ujedno je okosnica ekosustava sajmovanja. Svoju lidersku poziciju čuva kontinuiranim usvajanjem i primjenom inovacija u segmentima obje skupine korisnika, izlagača i posjetitelja.

Mnoge sajamske priredbe na Zagrebačkom velesajmu nose oznaku UFI sajma. U prvoj polovici 2020. godine na programu sajmova očekuju vas sajamske uspješnice: Nautika, Dani lova i ribolova, Beauty&Hair Expo, Zagreb Auto Show, Biam i Zavarivanje, Zagrebački obrtnički sajam, Dentex i Pravo doba.

Zagrebački velesajam član je međunarodnih udruženja UFI – Globalno udruženje sajamske industrije, FKM Austria – Društvo za dobrovoljnu kontrolu sajamske statistike i OICA – Međunarodna organizacija proizvođača motornih vozila.

 Više informacija potražite na www.zv.hr

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here