CroAGRO na ZAGREBAČKOM VELESAJMU

CroAGRO je poljoprivredni i obiteljski sajam s mnoštvom zanimljvih sadržaja za sve generacije

72
Croagro

U godini 110. obljetnice neprekinutog rada Zagrebačkog velesajma sa zadovoljstvom najavljujemo novi sajamski projekt CroAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

U paviljonima Zagrebačkog velesajma zavladat će moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, a više od 300 izlagača poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponudit će sve što im potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. Brojne prednosti nastupa i predstavljanja svojih roba i usluga na sajmu CroAGRO prepoznale su i najznačajnije kompanije i proizvođači iz poljoprivrednog sektora.

Tematski sadržaj ovog sajma u izlagačkom, stručnom i edukacijskom segmentu uključuje poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, poljoprivredne i prehrambene proizvode, sadnice i sjemenski asortiman, sredstva za zaštitu bilja i podizanje prirodne plodnosti tla te svu potrebnu opremu i repromaterijal za proizvodnju.

CroAGRO je poljoprivredni i obiteljski sajam s mnoštvom zanimljvih sadržaja za sve generacije. Stručni skupovi, konferencija OPG-ova, Izbor za najbolje proizvođače u sektoru ratarstva, stočarstva i vinarstva, te izbor „Hrvatski traktor godine“, kao i međunarodna ocjenjivanja rakija i likera, sireva i jabuka, samo su dio zanimljivog i uzbudljivog stručnog i zabavnog programa koji posjetitelje očekuje svakog dana.

Stoga dođite na Zagrebački velesajam od 5. do 8.prosinca i zavirite u budućnost poljoprivrede!

Više informacija na www.zv.hr i www.croagro.hr

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here