Novi Peugeot e-EXPERT stručnjak za električnu vožnju

Model PEUGEOT e-EXPERT dodatno će naglasiti vodeći položaj PRIVREDNIH VOZILA PEUGEOT i modela PEUGEOT EXPERT u Evropi.

30

S vozilom PEUGEOT e-EXPERT marka PEUGEOT ide korak dalje u elektrifikaciji svojih modela kako bi ostvarila svoj cilj, a to su električne izvedbe svih modela privrednih vozila u gami do 2021. godine.

Izvedba PEUGEOT e-EXPERT dodatno će naglasiti vodeći položaj PRIVREDNIH VOZILA PEUGEOT i modela PEUGEOT EXPERT u Evropi.

Dva nivoa dometa (200 km i 300 km prema ciklusu WLTP), kompletna gama: odabirom električne izvedbe nećete se morati odreći prednosti koje su pridonijele uspjehu vozila PEUGEOT EXPERT.

Ako se uzme u obzir činjenica da većina poslovnih kupaca dnevno pređe manje od 300 km, električna izvedba vozila PEUGEOT EXPERT bila je logičan slijed događaja.

Dodatan poticaj bilo je i to što je sve češće pristup gradskim središtima ograničen, a neki gradovi dozvoljavaju pristup samo potpuno električnim vozilima.

Osim što je nedavno ispunio uvjete norme Euro 6D s gamom koja se sve više prilagođava posebnim namjenama, PEUGEOT EXPERT sada dolazi i u potpuno električnoj izvedbi PEUGEOT e-EXPERT.

Korisnici će moći birati između dvije veličine baterije:

  • 50 kWh, za domet od 200 kilometara (WLTP)
  • 75 kWh, za domet od 300 kilometara (WLTP).

U skladu s načelom marke PEUGEOT da vozilo treba što manje izmijeniti kako bi se dobila električna izvedba, PEUGEOT e-EXPERT ima snažan vanjski izgled kao i izvedbe opremljene motorom s unutarnjim izgaranjem i identičnu nosivost.

Novi PEUGEOT e-EXPERT bit će u prodaji u drugoj polovici 2020. i nastavit će uspješnu priču koju je vozilo PEUGEOT EXPERT započelo svojim izlaskom na tržište 2016. godine otkad je prodano u više od 170 000 primjeraka. Osim toga, dodatno će osnažiti vodeću poziciju GOSPODARSKIH VOZILA PEUGEOT u Europi i povećati broj električnih vozila game PEUGEOT uz postojeće modele Partner Electric, e-Boxer, e-208, e-2008, 3008 te 508 HYBRID i HYBRID4.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here