m:tel najsigurnija mreža u BiH

Uspostavljena saradnja sa njemačkom kompanijom SecuCloud za sigurno surfovanje internetom

57
mtel

Kompanija m:tel je pokrenula novu uslugu pod nazivom Siguran Net koja podrazumijeva potpuno sigurno surfovanje putem m:tel mobilnog interneta. Usluga je pokrenuta kao nastojanje m:tel-a da zaštiti svoje korisnike od internet prevara ili pokušaja prevara, te m:tel korisnici sada mogu bezbrižnije surfovati Internetom uz dodatni vid zaštite ličnih podataka.

Dodatna zaštita

Ova usluga se realizuje u saradnji sa njemačkom kompanijom SecuCloud koja sarađuje sa velikim brojem telekoma u svijetu, a koja je specijalizovana za sigurnost na internetu. Ova vrsta usluge pruža sigurnu platformu za korisnike koji uživaju na internetu čineći da njihove bankarske transakcije budu sigurnije, pružajući dodatnu zaštitu od potencijalnih krađa podataka, krađe identiteta, virusa ili sličnih internet zlonamjernih programa.

Usluga Siguran Net bit će besplatno dostupna prvih osam sedmica svim Pretplata i Dopuna korisnicima kompanije m:tel, a nakon toga, uslugu će veoma jednostavno biti moguće produžiti, odnosno aktivirati pozivom na *100#, slanjem SMS poruke, pozivom m:tel Call centra, putem m:go aplikacije ili putem stranice sigurannet.mtel.ba.

Cijena usluge

Usluga Siguran Net isnosi samo 1,17 KM mjesečno za Pretplata korisnike, odnosno 1,17 KM za 30 dana korišćenja za Dopuna korisnike, a aktiviranjem ove usluge SecuCloud trenutno blokira potencijalne prijetnje koje otkrije i omogućava korisnicima da slobodno i bez ograničenja surfuju internetom.

Više detalja o usluzi Siguran Net potražite na adresi sigurannet.mtel.ba.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here