New Life Turkey: Dobrodošli kući!

Neka se ostvare vaši snovi o vašoj novoj investiciji u Turskoj. Mi ćemo vam pomoći u svemu.

204
Turska

Mi smo mlada i dinamična firma i nudimo upravo ono što tražite. Zajedno s nama pronalazite pouzdanog partnera s dugogodišnjim iskustvom na tržištu nekretnina Alanje. Ne samo da vam prodajemo nekretninu na turskoj rivijeri, mi stvaramo vaš novi dom u kojem živite svoje snove. U prodaji će biti samo nekretnine koje smo odabrali kao profesionalni agent za nekretnine. Neka se ostvare vaši snovi o vašoj novoj investiciji u Turskoj. Mi ćemo vam pomoći u svemu. Detaljan razgovor sa vama i o vašim željama važan je za pouzdanog i profesionalnog agenta za prodaju nekretnina. Izdvajamo vrijeme da vam pomognemo odabrati pravu nekretninu.

Glavni kriteriji

Tokom razgovora možemo razgovarati o glavnim kriterijima. Tražite li novi stan, apartman, vilu s pogledom na more ili želite izgraditi vlastitu kuću iz snova? Pronaći ćemo pravi izbor za vas. Nudimo konkurentne cijene i vrhunsku uslugu nakon kupovine.  Naš posao započinje nakon prodaje. Imamo izvrsnu uslugu upravljanja koja se brine o svim pitanjima koja se tiču vaše imovine. Uvijek ćete se vraćati u Alanju  sa osmijehom na licu. Naši profesionalno obučeni partneri pobrinut će se lokalno o svim stvarima. U bilo koje vrijeme možete doći do nas i naših partnera.

Pružamo vam savjete i praktičnu podršku da ne biste izgubili osmijeh zbog svoje nekretnine. Mi smo vaš stručnjak za tržište nekretnina u Alanji. Imamo apartmane, vile ili sve vrs te parcela u Alanji, Avsa l laru, Konakli, Obi, Cikcilli, Tosmur, Kestel, Mahmutlar, Kargicak, Demirtas i Yesilöz, ali također u Istanbulu, Antaliji ili Trab zonu.

Šta nudimo

•  Dugogodišnje iskustvo na tržištu nekretnina
•  Kao licencirani agent za nekretnine provjeravamo sve nekretnine prije prodaje

  • Profesionalna podrška i usluga na vašem jeziku
    •  Stručnjaci za obnovu ili preuređenje stana
    •  Profesionalna podrška prije, za vrijeme i nakon kupnje
    •  Obučeni tim za upravljanje vašim domom na turskoj rivijeri. B

Neka se ostvare vaši snovi o vašoj novoj investiciji  u Turskoj. Mi ćemo vam pomoći u svemu. DOBRODOŠLI KUĆI!

ŽIVITE SVOJ SAN KAO JEDINU ISTINU!
Vaš tim!
Kontakt na bosanskom jeziku Lejla Demir +90 552 435 92 37 – lejla@newlifeturkey.com

Kontakt na engleskom jeziku
Emrah Cila +90 530 435 92 37 – info@newlifeturkey.com

www.newlifeturkey.com

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here