“Malta Complex” – savremena novogradnja u Sarajevu!

Novi stambeni kompleks oslikava viziju investitora da spoji prirodno okruženje i modernu arhitekturu čistih linija.

945

U potrazi ste za novim domom? Ovo je mjesec u kojem ćete konačno riješiti stambeno pitanje ili ste odlučili investirati svoj novac? “Malta Complex” je vaš izbor.
Novi stambeni kompleks oslikava viziju investitora da spoji prirodno okruženje i modernu arhitekturu čistih linija. Slijedeći osnovnu ideju, kreirali smo bezbjedan i luksuzan stambeni ambijent.
Kompleks se nalazi u poznatom sarajevskom naselju Dolac Malta ukupne površine 5.000 m2 i sastoji se od ukupno četiri lamele: AB, C, C1 i D. Ukupan broj planiranih stambenih jedinica je veličanstvenih 300 sa podzemnim garažnim mjestima u svakoj lameli kao i javnim parkingom unutar kompleksa. Idealna lokacija za porodice i sve one koji žele da stanuju u mirnom dijelu grada koji nudi sve potrebne sadržaje.
Lokacija koja je ušuškana i neopterećena kompleksnim urbanim strukturama, udaljena od gradske gužve i saobraćaja, a opet u neposrednoj blizini atraktivnih mjesta: vrtića, osnovnih i srednjih škola, univerziteta, shopping centara, zdravstvenih ustanova, šetališta.
U samom kompleksu planirani su prodajni, ugostiteljski i uslužni objekti. Za naše najmlađe pravimo park sa igralištem unutar samog kompleksa koji pored svih zabavnih sadržaja obezbjeđuje sigurnost naših najmlađih stanara.
Atraktivan dizajn i savremena arhitektonska rješenja, prvoklasna oprema i materijali, energetska efikasnost visokog nivoa – je sve ono na šta smo ponosni i na čemu predano radimo.
Sve stambene jedinice zasnivaju se na “open space” principu stanovanja kojim povezujemo prostor dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije u jedinstvenu cjelinu koja stvara efektan doživljaj prostranstva.
Vaš termin obilaska kao i dodatne informacije o “Malta Complexu” možete dobiti u našem prodajnom centru Gallery koji se nalazi u ulici Zagrebačka 2 kao i putem kontakt formi:
+ 387 33 223 252 / + 387 33 877 909
+ 387 61 318 700 / + 387 61 315 200 / + 387 61 315 600
prodaja@complexmalta.ba
www.complexmalta.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here