Multifunkcijski Xiaomi Jifeng Xiaoyu A208

Bez obzira gdje se nalazili, bilo da se vozite sami, planinarite, nalazite se u trgovačkom centru, na velikom parkiralištu ili bilo kojoj lokaciji uvijek ćete imati vezu s ovim Xiaomi Jifeng Xiaoyu A208 voki-toki uređajem.

68

Ovo nije samo običan voki-toki s dometom do pet kilometara, nego je to interkom, zvučnik i FM radio. Bez obzira gdje se nalazili, bilo da se vozite sami, planinarite, nalazite se u trgovačkom centru, na velikom parkiralištu ili bilo kojoj lokaciji uvijek ćete imati vezu s ovim Xiaomi Jifeng Xiaoyu A208 voki-toki uređajem. Čak i na mjestima gdje uopće nema mobilne mreže možete komunicirati s drugom stranom, odnosno osobom koja ima isti takav voki-toki.

Baterija od 2000mAh (White Edition), odnosno 3500mAh (Blue Edition) izdržat će do pet, odnosno sedam dana u punoj snazi, ili od osam do 12 sati neprestanog razgovora.

U radu pri najvećoj snazi od 5W, ugrađena posebna fosforno-brončana antena ima bolji prijem i odašiljanje signala u odnosu na klasičnu mjedenu antenu, tako da je npr. prijem signala bolji u skladištima, podrumima ili drugim složenim okruženjima. Uređaj može raditi u prilično ekstremnim uvjetima od -20°C do +50°C. Inače se puni preko klasičnog microUSB ulaza preko 5V/1A punjača.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here