Ljubav i poklanjanje riječi su koje se najviše vežu za praznike, a vrijeme provedeno s dragim ljudima najbolji je način iskazivanja ljubavi. U vrijeme praznika ove osjećaje upotpunjuju mirisi toplog čaja i domaćih kolačića koji ispunjavaju naše domove.

Pod sloganom MI praznike činimo čarobnim, kompanija dm i ovog decembra željela je sniženjima, poklonima i iznenađenjima pri kupovini svojim kupcima upotpuniti praznike. U dm prodavnicama upriličena su druženja za mališane sa sv. Nikolom i Djeda Mrazom, koji dijele poklone iz dm-ove radionice. Ova druženja se nastavljaju pa će do kraja decembra 4.500 mališana biti obradovano simpatičnim poklonima.

Radost i poklone dm je podijelio i izvan svojih prodavnica, a posebnu pažnju posvetili su mališanima u ustanovama za djecu bez adekvatnog roditeljskog staranja i s poteškoćama u razvoju. dm-ov sv. Nikola i Djeda Mraz svojom posjetom navedenim ustanovama razveselili su preko 500 mališana i podijelili im poklone.

Uz bogatu ponudu mirisa sniženih do 35 posto, poklon paketa, igrački za djecu i ukrasa za dom, dm je pripremio i poseban poklon za sve kupce pred Novu godinu, koji će ih zasigurno zagrijati pri niskim temperaturama. O kakvom se poklonu radi neka još malo ostane tajna.

Saveznici u pravljenju kolača ove godine mogu Vam biti dmBio proizvodi, a prilikom posjete odabranim dm prodavnicama nemojte propustiti besplatno uživati u okusu novih dmBio čajeva.

Više informacija o terminima druženja sa sv. Nikolom i Djeda Mrazom, degustaciji dmBio čajeva, kao i aktuelnu ponudu sniženih mirisa i drugih proizvoda možete pronaći na dm web stranici. A za odabir savršenog mirisa pomoći će Vam mirisna brošura koju također možete pronaći na dm web stranici i u dm prodavnicama.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here