Rođendanski koncert za pamćenje: Divanhana i Dubioza Kolektiv priredilio spektakl u Lukavcu

Lukavac Cement je u svom gradu Lukavcu priredio veliki rođendanski koncert za pamćenje i proslavio svoj 50. rođendan uz spektakularne nastupe Divanhane i Dubioze Kolektiv.

15

Na platou ispred Centra za kulturu Lukavac okupilo se preko 10.000 građana svih generacija koji su plešući i pjevajući uživali u istinskom spektaklu fenomenalnih bendova.

Pred ljetnu turneju Divanhane, ovaj veliki rođendanski koncert kompanije Lukavac Cement je bio nešto prelijepo i s ovim predivnim utiscima krećemo na dalja putovanja. Publika je imala priliku uživati u dva potpuno različita žanra i svako je mogao pronaći nešto za sebe. Ljudi vole lijepe stvari i drago nam je da smo bili dijelom tih lijepih stvari“ – poručili su iz Divanhane nakon koncerta.

I Dubioza Kolektiv i Divahana su još jednom pokazali da su sinonim za kvalitetnu muziku i nevjerovatnu energiju na sceni.

A nakon održanog koncerta i Dubioza je poslala posebnu poruku građanima i građankama Lukavca: „Nakon 15 godina ponovno smo svirali u Lukavcu. Nadamo se da neće biti potrebno čekati 100. rođendan Cementare da se ovakav koncert ponovi. Mislimo da smo večeras zacementirali naš status omiljenog lukavačkog benda. Nama je bilo beton. Jer kao što kaže stara tradicionalna navijačka pjesma: ko ne voli Lukavac – nije dobar čovjek.“

Rođendanski koncert Lukavac Cementa završen je veličanstvenim vatrometom i nema sumnje da je ovo bio nezaboravan doživljaj za sve posjetioce i ljubitelje dobre muzike i zabave.

Medijski pokrovitelji rođendanskog koncerta su bili: Klix.ba, FENA, Akta.ba, Biznisinfo.ba, Ekapija.com, Dnevni avaz, Radio M, Biznis.ba, Vijesti.ba, M plus radio, Poslovne novine, RTV Lukavac, RTVTK, RTV Slon, LukavacInfo, Sodalive.ba, Urban Magazin i Business Magazine.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here