Poslovni pokloni za dobro zdravlje

U raznolikoj ponudi internet prodavnice – PoslovniPokloni.ba, izdvajaju se poklon setovi koji su u službi zdravih prehrambenih navika.

16

Pokloni za dobro zdravlje u vidu domaćih i inostranih, prirodno uzgojenih proizvoda, najbolji su način za iskazivanje brige o našim saradnicima, partnerima i radnicima. Poklon setovi su osmišljeni u vidu zdrave poklon korpe, ispunjene proizvodima organskog i ekološkog porijekla, poput: prirodnih sokova, džemova, dodataka ishrani, brašna, namaza, salata, ručno rađenih čokolada, putera, craft, piva, vina od kupina, domaće tjestenine, hladno cijeđenih ulja, prirodne kozmetike i još mnogo drugih proizvoda, dostupnih na našem tržištu.

Osim poklon korpe, dostupne su i poklon kutije koje se brendiraju po želji klijenta. Poklon kutija na efektan način može da prenese korporativnu poruku kompanije i dostupna je u prirodnim craft nijansama, kao i bojama po želji klijenta uz mogućnost izrade potpuno nove ambalaže.

EVERGREEN POKLON SETOVI

Za sve koji traže praktičan i uvijek provjeren izbor, odluka često ide u prilogu EVERGREEN poklonima. Univerzalan poklon za žene i muškarce, klasičan i dopadljiv, najčešći je izbor za poklon kada poklonoprimce ne poznajemo dovoljno ili njihov ukus i navike. Sa EVERGREEN poklon setom ne možemo pogriješiti jer je on donosi standardnu prefinjenost, sa pečatom kompanije i uvijek se može iskoristiti kao vrlo praktičan i potreban u svakodnevnim aktivnostima.

U EVERGREEN poklon set spadaju: notesi, elektronski upaljači, olovke, setovi čaša, dekanteri, šolje za kafu/čaj sa podmetačima, flaše za pića, držači vizit kartica i mobilnih telefona, vina i dr. pića domaće i strane proizvodnje, vinski asesoar, drvene daske sa gravurom, kišobrani, torbe, bombonjere…

Klijent može da napravi svoju poklon kombinaciju uz asistenciju web prodavnice PoslovniPokloni.ba ili da dobije u potpunosti gotovo i spremno rješenje za darivanje bitnih saradnika.

Za više detalja i poklon mogućnosti, dostupni su kontakti, e-mail adresa internet prodavnice:

info@poslovnipokloni.ba i broj telefona +387 65 888 124

PoslovniPokloni.ba – Pokloni s obrazom

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here