PoslovniPokloni.ba, specijalizovani web shop za poslovne poklone nudi raznolike poklon setove korporativnom sektoru i djeluje kao produžena ruka njihovih marketing odjela.

Šta pokloniti, kada, na koji način, gdje nabaviti poklone? – Česta su pitanja mnogih predstavnika kompanija, naročito za vrijeme praznika i bitnih događaja kada se treba predstaviti kao dobar domaćin ili možda gost.

Uštedu vremena u potrazi za idealnim poklonom, na domaćem tržištu Bosne i Hercegovine, sigurnim digitalnim koracima, predstavio se web shop PoslovniPokloni.ba.

„Ideje se javljaju na svakom koraku jer mi živimo svoj posao 0-24h i sa ogromnom predanošću da odgovorimo svakom klijentu. Imamo odlično razvijenu mrežu dobavljača kvalitetnih poklon proizvoda i praktično sve što se nalazi u našoj zemlji, ali i u inostranstvu, možemo nabaviti i spakovati u interesantne poklon ambalaže“, navela je osnivačica internet prodavnice PoslovniPokloni.ba, Marija Trubajić.

Prema sadržaju, namjeni i cjenovnom rangu, pokloni su razvrstani u sedam osnovnih kategorija: DE LUXE, PREMIUM, EVERGREEN, TEAMBUILDING, BIO POKLONI, ADVENTURE & SPORT te OFFICE poklon set.

PoslovniPokloni.ba imaju u ponudi i poklone za djecu kao i custom rješenja, te su ona najčešće tražena kao poklon jer se proizvodi i brendiranje u potpunosti prilagođavaju klijentu i njegovim potrebama.

„DE LUXE“ POKLON SETOVI

Kao jedan od poklon setova koji su cjenovno najvišeg ranga, izdvojili su se „DE LUXE“ setovi.

Poklon set „DE LUXE“ predstavlja luksuzne poklone za posebne partnere i saradnike. Ovi poklon setovi sadrže skupocjena alkoholna pića poput pjenušaca, vrhunskih vina domaćih i internacionalnih proizvođača, prvoklasnu hranu poput bijelih tartufa i proizvoda certifikovane organske proizvodnje. Poklon set prate proizvodi poznatih brendova luksuznog nakita, satova, vinskog asesoara, ekskluzivnog pisaćeg pribora kao i tehnologija na koje se aplicira logotip klijenta.

DE LUXE je spoj elegancije i luksuza sa istančanim ukusom, predivnog dizajna i visokokvalitetnih proizvoda, namijenjen za vrlo bitne saradnike, kljente, ambasadore, strane investitore i druge bitne partnere u poslovanju.

Poklon kombinacije su plod mašte web prodavnice PoslovniPokloni.ba kao i klijenata koji samouvjereno biraju ono najbolje, proizvode koje svi ponosno posjeduju i koji im omogućavaju da pokažu vrijednost i duboko poštovanje.

„Kao što je slogan naše web prodavnice – „Pokloni s obrazom“, DE LUXE poklon setovi su s pravom prvi u nizu i istinski predvodnici svih ostalih poklon setova u našoj ponudi. Najveće je zadovoljstvo kada nam klijent javi da je poklon izazvao divljenje i srdačan osmijeh uz ogromnu zahvalnost. U ovom slučaju, svi smo ispunjeni i nadahnuti i nastojimo da svakim sljedećim poklonom nadmašimo očekivanja“, izjavila je Marija Trubajić.

Pokloni mogu da budu brendirani različitim štamparskim tehnikama, a na metalnim predmetima najčešće je graviranje. Na DE LUXE proizvodima, poseban je značaj vidjeti gravirane incijale ili posvetu napisanu s poštovanjem i divljenjem.

„PREMIUM“ POKLON SETOVI

„PREMIUM“ poklon setovi sa odlikom kvalitetnih, standarnih i uvijek provjerenih brendova koji su odlično dizajnirani. Sa ovom ponudom, reklo bi se bez greške, a pogotovo kod darivanja poslovnih partnera koje ne poznajemo toliko dobro.

U ovoj kategoriji poklona, kombinacije su najčešće spoj proizvoda koji su jako srodni po vrsti i namjeni, poznati i uvijek poželjni pri rođendanskim i sličnim prilikama.

PREMIUM sadrži vinske asesoare, setove za njegu, kvalitetna bezalkoholna i alkoholna pića,konditorske proizvode, kristalne čaše za sve vrste pića, elegantni pisaći pribor, elektronske spravice (eng. gadgets), kožne notese, putni asesoar i još mnogo toga.

Klijenti mogu da biraju brendove, vrstu, vrijeme dostave, način brendiranja, poklon ambalažu i željenu količinu. Ovo svakako važi i za sve ostale poklon setove, ali PREMIUM je nižeg cjenovnog ranga od DE LUXE poklona koje pomno prati.

POKLON AMBALAŽA

Samo proizvod, često nije dovoljan kao poklon jer želimo da ima svoj “omot” odnosno ambalažu koja će ga predstaviti u najljepšem svijetlu. Poklon ambalaža je nekada i navrijedniji dio poklona jer se ideje i kreativnost prenose na npr. poklon kutiju koja može biti raznih oblika, boja, dizajna i dimenzija.

Zahtjevi za vrhunskom ambalažom, osmišljenom do najsitnijeg detalja, sve su više prisutni i ovdje nema mjesta običnom. Svi napori grafičke industrije idu ka unapređivanju dizajna proizvoda i svakako njegove ambalaže. Uz ekološku osviještenost, poklon kutije se mogu dalje reciklirati i ponovo upotrebiti u procesu proizvodnje.

PoslovniPokloni.ba svojim klijentima nude poklon vrećice, kutije i pletene korpe kao stalnu ponudu poklon ambalaže. Poklon kutije se mogu osmišljavati i izraditi u potpunosti prema željama klijenata i prema pravilima brenda njihove kompanije.

“Poklon ambalaža je ime i prezime svakog poklona, ono sa čim se predstavljamo i što odaje prvi utisak o poklonodavcu, neka onda bude najbolji i bez greške”, sa osmijehom savjetuje Trubajićeva.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here