Addiko Bank Sarajevo: Odobrenje kredita samo uz ličnu kartu!

Kontinuirano unapređenje procesa s ciljem jednostavnijeg korisničkog iskustva

70

Proces odobrenja kredita sada je još jednostavniji jer uz posebnu ponudu kredita Addiko Bank Sarajevo kredit može biti odobren samo uz ličnu kartu i jedan dolazak u poslovnicu Banke.

Addiko Bank Sarajevo kontinuirano radi na unapređenju procesa rada i razvoju savremenih digitalnih rješenja kako bi bankarska iskustva učinili jednostavnijim i pristupačnijim. Proces odobrenja kredita sada je još jednostavniji jer svim građanima koji ispunjavaju uslove kreditiranja u Addiko banci, kredit u iznosu do 2.000 KM, sa rokom otplate do 24 mjeseca, može biti odobren samo uz ličnu kartu i jednu posjetu poslovnici Banke. Maksimalan iznos nenamjenskih kredita u redovnoj ponudi Addiko banke iznosi 50.000 KM, dok je maksimalni rok otplate 10 godina.

„Da su finansijska rješenja koja dolaze iz Addiko banke brza, praktična i dostupna bilo kad i bilo gdje, još jednom potvrđujemo našom novom ponudom. Ovu atraktivnu ponudu kreirali smo kako bi našim klijentima pomogli da ostvare svoje želje što jednostavnije i uz minimum dokumentacije. Brzi odgovori na kreditne zahtjeve omogućavaju klijentima da bolje planiraju svoje investicije, kao i da do finansijskih sredstava dođu jako brzo, kada im je to potrebno“, istakao je Denis Omeragić, Direktor sektora Upravljanje proizvodima.

Omeragić navodi da i pored jednostavne procedure odobrenja kredita, klijenti u okviru ove akcijske ponude ostvaruju i brojne druge benefite.

„Pored minimuma dokumentacije, klijenti su oslobođeni mjesečne naknade za obradu kreditnog zahtjeva, ukoliko primanja usmjere na Addiko Bank. Za sve nove klijente omogućili smo i korištenje Start paketa bez mjesečne naknade i to na period na koji je kredit i odobren. Dodatna sigurnost za klijente je fiksna kamatna stopa tokom cijelog perioda otplate“, dodao je.

Svi zainteresovani za kredit mogu aplicirati online, putem linka: https://sn.rs/bclfn. Ponuda je dostupna za sve postojeće klijente Banke, ali i sve one koji to odluče postati, a kredit je moguće ugovoriti i bez prenosa primanja na Addiko banku.

Više detalja o ovoj, ali i ostalim ponudama Addiko Bank Sarajevo dostupno je na web stranici Banke, a iste možete saznati i putem besplatne info linije 0 800 2 0206 ili posjetom bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here