Poznati datumi prvih sajamskih manifestacija u ovoj godini

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Grupacijom organizatora sajmova u Bosni i Hercegovini svake godine izrađuje ”Kalendar sajmova i manifestacija u Bosni i Hercegovini”.

95
Sajam

Kalendar pruža detaljan i hronološki pregled najznačajnijih poslovnih događaja u zemlji nudeći na jednome mjestu sve neophodne kontakte kao važan preduslov za direktan nastup potencijalnih izlagača, odnosno posjetu nekom sajamskom događaju, izložbi, konferenciji, kongresu ili drugoj promotivnoj aktivnosti.

Prvi najavljeni sajmovi ove godine, prema tom kalendaru, bit će održani u Banjoj Luci i to u martu. Od 1. do 3. marta bit će održan 4. sajam turizma Banja Luka 2024 u dvorani Centar, dok je za  period od 21. do 24. marta najavljen 27. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije GRAMES DEMI 2024 na Banjalučkom velesajmu.

I sljedeći kalendarski sajam ove godine bit će održan u Banjoj Luci i to Međunarodni sajam privrede ”BANJA LUKA EXPO 2024” i to od 3. do 5. aprila, dok je sljedeći najavljeni sajam u Bosni i Hercegovini 25. međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2024., čije održavanje je planirano od 16. do 20. aprila i to u Slobodnoj zoni Hercegovina – Rodoč .

Prvi najavljeni sajmovi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine bit će održani od 17. do 22. aprila u Centru Skenderija i to 35. Međunarodni sajam knjiga i učila, te Sarajevo TRAVEL FEST 2024 Sajam turizma i ugostiteljstva od 25. do 27. aprila.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here