U trenucima kada se društvo suočava s različitostima, vjerujemo da je kultura most koji povezuje srca i umove. Audi, s istinskom strašću prema sofisticiranosti i umjetnosti, nalazi svog savršenog partnera u Narodnom pozorištu Sarajevo, gdje se susreću ljubitelji kulture i ljubitelji performansa na daskama koje život znače.

Prošle godine smo zajedno prošli kroz sjajnu sezonu s 14 premijera koje su obuhvatile operna, dramska i baletna djela. Publika je sa oduševljenjem prihvatila ovo umjetničko putovanje, a mi smo s ponosom bili sponzori jedne od najuspješnijih sezona u historiji Narodnog pozorišta Sarajevo.

Nastavljajući ovu izuzetnu saradnju, Audi Bosna i Hercegovina i Porsche Sarajevo su odlučili podržati baletni ansambl s donacijom od 10.000 KM. Ovaj korak potvrđuje našu posvećenost podršci umjetničkom stvaralaštvu i kulturnom nasljeđu koje obogaćuje naše društvo.

Sezona pred nama obećava još više uzbuđenja i inspiracije. Program je pažljivo osmišljen kako bi oduševio sve građane Bosne i Hercegovine. Vjerujemo da će umjetnost i kultura biti kamen temeljac našeg zajedničkog prosperiteta.

U riječima slavnog umjetnika i zaljubljenika u automobile, Pablo Picasso, “Umjetnost ispire prašinu svakodnevice iz duše.” Baš kao što Audi briše trag prašine cesta svojom prisutnošću, tako i Narodno pozorište Sarajevo briše svakodnevnu rutinu, ostavljajući nas zadivljenima.

Ova saradnja nije samo spoj brenda i kulturne institucije; to je spoj strasti prema umjetnosti, sofisticiranosti i vožnji koja nas povezuje na dubljem nivou. Očekujemo s nestrpljenjem nastavak ove uzbudljive priče i dijeljenje trenutaka inspiracije s budućim generacijama.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here