DAN PANTHEON RAČUNOVOĐA 2023 – Digitalizacija računovodstva u praksi

Datalab BH najavljuje konferenciju "Dan PANTHEON računovođa" 6. decembra 2023. u Hotelu Hills u Sarajevu.

55

Ovaj ekskluzivni događaj okupit će stručnjake iz područja računovodstva kako bi prezentirali najnovije trendove, tehnologije i prakse koje oblikuju savremeni pristup računovodstvu, uz poseban osvrt i na zakonske izmjene.

Fokus konferencije bit će na PANTHEON uslugama za ePoslovanje, s detaljnim osvrtom na ključne usluge: PANTHEON eProces, eDokumentacija, Sigurnosna kopija i eKnjiženje. Ove inovativne usluge, ostvarene u suradnji skompanijom BH Telecom, generalnim sponzoromkonferencije, pružit će prisutnima uvid u sofisticirane alate za optimizaciju računovodstvenih procesa.

Dodatno, bit će predstavljen PANTHEON Web Light, online poslovni program dizajniran kako bi udovoljio ubrzanim zahtjevima digitalizacije i online poslovanja. Uz podršku modernog data centra BH Telecoma, PANTHEON Web Lightomogućuje potpunu mobilnost poslovanja odnosno pristup poslovnom programu putem interneta.

Unutar konferencije, sudionicima će biti predstavljena unapređenja i nove funkcionalnosti u finansijskom modulu programa, kao i modulu za obračun plata i kadrovi, prilagođene najnovijim zakonima.

Poseban trenutak događanja predstavljat će okrugli sto na temu “Digitalizacija računovodstva u praksi – Iskustva PANTHEON korisnika“, na kojem će PANTHEON korisnici podijeliti svoja stručna iskustva u implementaciji i praktičnoj primjeni PANTHEON digitalnih rješenja u svakodnevnom radu računovođe.

Ova konferencija prvenstveno je namijenjena računovođama, predstavnicima računovodstvenih agencija te zaposlenicima u finansijsko-računovodstvenim odjelima preduzeća koji žele biti u skladu s najnovijim trendovima u računovodstvu.

Prijavite se i upoznajte se sa brojim mogućnostima koje pruža digitalna transformacija na službenoj stranici događanja: https://acckonferencija.datalab.ba/program/.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here