Priprema: središnjeg nacionalnog događanja na temu poljoprivrede, hrane i zdravih stilova života

Pozor:  CroAGRO Sad:  30. 11. – 3. 12. 2023. na Zagrebačkom velesajmu

64

Projektni tim međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije – CroAGRO, u punom je zamahu s pripremama središnjeg nacionalnog događanja u poljoprivredi. U devet paviljona Zagrebačkog velesajma okupit će sve najbolje u poljoprivredi. Sve će se održavati pod pokroviteljstvom Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora,  Ministarstva poljoprivrede RH i Grada Zagreba, te partnera: Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Agronomski fakultet iz Zagreba, Fakultet agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka i Hrvatska zajednica županija.

Za četverodnevni CroAGRO, od 30. 11. do 3. 12. 2023., već je iskazan veliki interes široke i poslovne publike, naročito zbog nezamjenjivih B2B susreta. Očekuje se oko 25.000 posjetitelja. Sajam se priprema prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora.

Vrhunski uvjeti za izlaganje poput mogućnosti dopreme izlagačkih eksponata kroz teretne ulaze u paviljone, do odabira termina, održavanja sajma, u kojemu miruju poljoprivredni radovi, samo su neki od elemenata zbog kojih se izlagači rado odazivaju na sajam kakav poljoprivreda zaista zaslužuje!

Posjetitelje, među ostalim, i ove godine očekuju brojne premijere poljoprivredne mehanizacije, zatvoreni, uređeni i grijani paviljoni, ali i istovremeno održavanje Sajmova hrane i zdravog življenja. Sajamski popusti, brojne degustacije, zanimljiv popratni program, prezentacije, edukacije, radionice, jedna ulaznica za dva međunarodna sajma – može li bolje?!

Izdvajamo i važne konferencije i skupove o aktualnim temama s ovog područja od mogućnosti dobivanja poticaja do navodnjavanja, o primjeni inovacija i visoke tehnologije te promocije zanimanja u poljoprivredi.

Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu!

Više informacija: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/posjetitelji-2753/o-sajmu-2759/2759

Fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094565820044

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here