Web shop PoslovniPokloni.ba

Web shop PoslovniPokloni.ba

97

POKLONI ZA RAD I REKREACIJU

Tražite poklon za rad na otvorenom ili u zatvorenom prostoru? Želite nagraditi svoje vrijedne kolege i pomoći im u svakodnevnim radnim zadacima? PoslovniPokloni.ba kao specijalizovani shop za darivanje, nudi poklon setove koji su namijenjeni tipičnim kancelarijskim poslovima kao i za predah u reakreativnim aktivnostima radnika i partnera.

ADVENTURE & SPORT POKLON SETOVI

ADVENTURE & SPORT poklon set je za istinske ljubitelje uživanja u adrenalinu i sportu. Kompanije sve više nastoje da ulažu u aktivnosti koje će dati doprinos zdravlju zaposlenih, te ih podstaći na fizičku aktivnost. Kancelarija je mjesto gdje većina radnika provede osam radnih sati, u najčešće sjedećem položaju, gdje i pored vrhunske ergonomije radnih mjesta, imaju problem sa zdravljem.

Timovi ljudskih resursa, tokom cijele godine rade na osmišljavanju aktivnosti za svoje zaposlene i u potrazi su za poklonima poput opreme za rekreaciju i sport.

Poklon set ADVENTURE & SPORT upravo podrazumijeva sportsku opremu i dodatke za planinarenje, boravak u prirodi, kamping i svaki vid sportske rekreacije. Neki od proizvoda u ovom setu su: brendirani duksevi i aktivna odjeća, metalne šolje i termosi za planinarenje, ruksaci, višenamjenski alat i noževi, posude za hranu, bluetooth uređaji, peškiri, lopte, fitness oprema i asesoar za trening, sportske majice, hlače, jakne, rukavice, kape i dr. Također, uključuje proizvode koji su zaštita od kiše, vjetra i jake sunčeve svjetlosti.

Za nepokretanje u fizičkim aktivnostima, izgovorima više nema mjesta. U službi uspjeha svakog radnika, uspješne kompanije dat će svoj maksimum za promovisanje zdravog načina života i na taj način dobiti zadovoljnog radnog kolegu čiji uspjeh će biti uspjeh čitavog kolektiva.

OFFICE POKLON SETOVI

PoslovniPokloni.ba u svojoj ponudi imaju i klasične poklon proizvode za kancelariju odnosno osnovne potrepštine za svaki biro: pribor za pisanje i mjerenje papira, dodatke za laptop, tablete i pametne telefone, ovlaživače vazduha, vezice za akreditacije i ID kartice, mape za dokumenta, stalke za papire i fascikle, podloge za kompjuterski miš, naljepnice za napomene i još mnogo toga, po želji klijenta. Navedeni pokloni su za svakodnevnu kancelarijsku upotrebu, potrošnog i nepotrošnog karaktera.

Praktičan poklon nikada nije za odbaciti, ako Vaši zaposleni ili partneri provode mnogo vremena u kancelarijskim i sl. prostorima, OFFICE poklon set može se osmisliti specijalno za njihove namjene, u skladu sa budžetom kompanije i željenim brendiranjem poklona.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here