U Goraždu održana prezentacija Javnog poziva podrške razvoju inovacija i poduzetništva u BiH

BH TechLab nudi brzo investiranje sa ukupnim fondom od 15.000.000 KM koji će se raspoređivati u skladu sa dinamikom prijava koje budu imale pozitivnu ocjenu.

95

U prostorijama Biznis centra u Goraždu, BH Telecom sa partnerima Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta, Federalnim ministarstvom energije, rudarstva i industrije  i Privrednom/Gospodarskom komorom FBIH, održao je prezentaciju Javnog poziva podrške razvoju inovacija i poduzetništva u BiH putem BH TechLab platforme BH Telecoma.

Na prezentaciji je predstavljen Javni poziv i BH TechLab platforma, najpopularnija platforma u Bosni i Hercegovini za podršku ICT startup ideja. Kroz razgovor i interaktivnu diskusiju sa učesnicima predstavnici BH Telecoma približili su ono što je najvažnije  za start up scenu u BiH, te kako doći do sredstava za investiranje koje je BH Telecom osigurao kroz BH TechLab platformu.

BH TechLab nudi brzo investiranje sa ukupnim fondom od 15.000.000 KM koji će se raspoređivati u skladu sa dinamikom prijava koje budu imale pozitivnu ocjenu.

BH TechLab platforma ima programe koji podržavaju poslovne ICT ideje u svim fazama razvoja. Tako aplicirati mogu:

  • pojedinci sa idejom, prije registracije poslovnog subjekta;
  • startup kompanije (kompanija do 5 godina starosti) koji imaju prve korisnike i ulaze u fazu rasta;
  • etablirane kompanje koje imaju inovativnu ICT poslovnu ideju i žele BH Telecomu ponuditi mogućnost zajedničkog investiranja.

Više informacija o programu podrške te načinu apliciranja možete dopiti putem web stranice BH Tech Lab : https://bhtechlab.ba/

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here